Zuzum_20 Nuraslanklc hiç gitmiyordu ki gelsin 😂😂😂 düşününce gülüyorum o derece 😂 kaç yasındasın bu arada
Nuraslanklc Bi gün eşim uyuyacağız böyle gününden bahsetti işte şöyle yaptım bugün çok yoruldum falan dedi başladı anlatmaya ona duygulanmıştım🙄 tabi o bunu bilmiyor😂😂sonra noldu deyince de çok sıkıldım bunaldım şuraya gitmek istiyorum şunu yapmak istiyorum diye acıtasyon yapmıştım😃😃 ne fenaa
Zuzum_20 Nuraslanklc biz kadınlar olarak fenayız zaten 😂 bursada oturan biri olarak eşim futbolu seviyor izliyoruz bursa ile biri mac yapıyor bursa küme düştü diye oturdum agladım halbukı macı o izliyor diye izliyordum sırf 😂
Zuzum_20 Nuraslanklc yok anlamıyorum işte çok gereksiz bi aglama idi 😂 diyorum ya şimdi agladıklarıma gülüyorum diye 😂
Nuraslanklc Zuzum_20 Allahım kız evlat inşallah banada nasip eder çok istemiştim kızım olsun 😌 ama rabbim erkek evlat nasip etti hayırlısı böyleymiş❤️❤️
Nuraslanklc Zuzum_20 😂😂öyle durumlarda üzülsemmi gülsemmi bi garip oluyor ya erkekler🤣🤣 gözümde cAnlandı şu an😂
Zuzum_20 Nuraslanklc bende ilk kızım olsun istemiştim eşimde erkek o ilk de bi üzülür gibi oldu hatta doktorda dedigi an ultrasyonu inceliyordu cidden kızmı diye 😂 alıştı şimdi rabbim hayırlı evlat eylesin ☺️
Nuraslanklc Zuzum_20 sıkıntılı ya pek rahat olamadım 7. Haftadan beri bulantılar başladı onlar bitti ağrılar uyku uyuyamıyorum edemiyorum şimdi bulantılı hallerimi arıyorum😄
Nuraslanklc Zuzum_20 bizim adamlar korkacak hamileliğimizden😂şimdi acemiler ikincide ya gözleri açılırsa👀🤣
Seda_123 _prenses_ Dikkat et canım çok fazla hemde şeker olabilir doktorun büyük ihtimal 24.haftada şeker testi yaptırmanı mutlaka ister seker olunca bebek kilo alıyor çünkü benim 18+5 te 260 gramdı doktor gayet iyi kilosu dedi