Nuraslanklc _prenses_ ay ben kilosunu detaylıda öğrendim önceden hiç demediler🙄 zaten doktor aman çok kilolu yok sorun yok şöyle böyle dememiş sonuçta endişe etme 😌
Zuzum_20 _prenses_ benim doktorum zayıf bi bebek demiyor da senin ki normalse benim bebegim için üzülürüm kilosu için yarısı kadar ki benim ki hafta olarak sende epey de önde 🤦🏻♀️ Yoksa bebişim çok mu zayıf olacak
Zuzum_20 Nuraslanklc banada doktor birşey demiyo kilosu ile ilgili ama kilosu senin de benim de ideal kilo bence olması gereken agırlıkta bende sürekli zayıf mı diye bakıyorum ama gayet iyi 😍
Nuraslanklc Zuzum_20 ya işte annelik herşeye endişe ediyoruz az olunca zayıfmı diye yeyip bitiriyoruz kendimizi çok olsa fazlamı zararlı mı bilmem ne🥰 ah annelik çok tatlı ama doktora güvenmek lazım artık
_prenses_ Zuzum_20 bence ilerleyen zamanlarda senin bebekte alır özellikle son bir iki ayda almazsa bile sen dogduktan sonra aldırırsın ona zaten 😅
Zuzum_20 _prenses_ bakalım haftaya detaylı ultrasyona giricem kilo almışmı altıncı aydan sonra çok alıyorlar 22 haftama son iki gün altıya giricem bakalım hızlancak mı😍
Zuzum_20 Zumer benim yazıyor hatta dogrumu diye burda yazan kilosu değil mi dedim evet dedi doktorumda
_prenses_ Zuzum_20 hepimiz hakkında hayırlısı olsun hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Nuraslanklc Zuzum_20 ilk ya hemde evlendim 1,5 ay sonra sürpriz yaptı bize😂her acemiliği birlikte yaşadık🤓
Gulcan85 Benim 22 haftalıkken 560 gramdı 4 boyutlu da dr dedi.25 haftalık 900 gram.seker bakılmıştı saglık ocagında aclık 66 cıktı.parmaktan aclık tokluk baktır yeter dedi drum
Zuzum_20 Nuraslanklc kaç haftalıksın☺️ Bende evlendikten üç ay sonra süpriz oldu 😍😍 yeni evlisin sende yani ☺️☺️