Mrvsdr Kızlar siz yaptırdınız mı düşüğe yol açıyor diyorlar ama doktorumda mutlaka yaptır diyor çok kararsız kaldım😔😔
Merve_aras Mrvsdr saçmalamasınlar ben 2 sefer yaptırdım düşüğe yol açıyorsa neden doktor yaptırıyor ki o zaman🤔💁🏼♀️
Fasulyem22 Mrvsdr düşük yapmıyor önceden düşüğü olmuş kişilere doktor her ihtimale karşı yapmasan da olur diyor o da bütün doktorlar değil.
NazifeGrsrn Tetonoz aşısinin her dozu dogumda bizim ve bebegimizin sağligi için cok onemli o yuzden ihmal etmeyin
Ultraslan40 Kim diyorsa bilmiyor canım. O kadar doktor bağıra bağıra tetanoz olun diyor neden düşük yapsın canım. Kesin yaptır ama yine de doktor ile görüş bence içini rahatlatırsın.
Mrvsdr Fasulyem22 sanırım ondan bana yaptırmasan da olur dedi bir tane düştüğüm var çünkü çok teşekkür ederim canım çok sağol
Zeynep0505 Mrvsdr ben yaptırdım şuan Doğuma çok az kaldı düşük felan ilk defa duydum mutlaka yaptır önemli bir aşı
gulsenkonakli Mrvsdr toplamda 5 doz. İlk 2 doz hamilelikte diğer dozlar doğumdan sonra, hepsi yapılmalı.
Sadiyeylmz Mrvsdr ilk defa sizden duyuyorum dusuge yol açtığını ve soyle ki eger boyle bisey varsa doktorlar yaptırmanızı söylemez. Ben iki dozu da vurdurdum Allaha sukur hic bi sknti da olmadi
Bernw Kesinlikle yaptirmalisin ben ilk gebeligimde 5 dozuda yaptirdim.Suan ikinci gebeligim 5 e tamamladigim için artık olmicam eğer sizde tamamlarsaniz ömür boyu aşılı oluyorsunuz
kursadecmel Mrvsdr hayir cidden saka mi yapiyorsunuz ? amaciniz dalga mi ? doktor oneriyor diyorsunuz ya doktor doktor. dusuge yol acsa sana neden onersin ? inanamiyorum su an resmen saka gibi.
Mrvsdr kursadecmel dalga geçecek olsam bu şekilde bi forum yerine kaynanamla problem diye bir başlık açardım
Yagmurrrr Hamilelikte hiçbir riski olmayan kanıtlanmış tek aşı’dır tetanoz. Bunu heryer yazarlar söylerler zaten.
Cigdem07 Kim demişse biraz daha araştırsın bence 😁 yeni yeni adetler çıkıyo 😁 ben 2. Dozu vuruldum gayet rahatım dogum sırasında senin mikrop kapmaman için yapılan bir aşı canım millete kulak asma 😉👍
Cigdem07 Kim demişse biraz daha araştırsın bence 😁 yeni yeni adetler çıkıyo 😁 ben 2. Dozu vuruldum gayet rahatım dogum sırasında senin mikrop kapmaman için yapılan bir aşı canım millete kulak asma 😉👍
Ilknur_emin Mrvsdr kuzum düşük falan ilk defa duyuyorum ilk haftalarda yapılmasının iyi olmadığını biliyorum.ama.doktorum bana yaptır dedi 20 inci haftada yaptircam inşallah