Zeze03 İnstagramda Koza Bebek bende sevdim civil e Bebek var h&m koton Lcw da da güzel Bebek ürünleri var
Lamelif Dilektrkoglu ben herşeyini internetten aldım ama öyle toplu şekilde değil 3 aydır indirim oldukça aldım. Trendyol, Markafoni, ebebek, civil, N11 hepsinden aldım
Dilektrkoglu Lamelif ama n11 de falan kapıda nakit ödeme olmuyor sanırım siz nasıl ödeme yapıyorsunuz
Asenam Dilektrkoglu uğurlubebe diye bi site var gerçekten baya uygun ben bazı şeyleri ordan almayı düşünüyorum
gizemgnll Dilektrkoglu wifiye bağlanıp hurriyet.com a giriyorsun , cep numarana msj geliyo canım. Kasiyere sor o yönlendirir zaten 😊
Lamelif Dilektrkoglu kredi kartıyla ödüyorum hepsinde hiç kapıda ödemeli birşey almadım şimdiye kadar onlar hep güvenilir siteler
Nurcngel Dilektrkoglu aliexpress de güzel ürünler var yurt dışından geliyor ürünler ve fiyatlarıda uygun 😊
Dilektrkoglu Nurcngel aynen gördüm çok güzel ürünler var ama yurtdışında bir site olduğu için pek güvenemiyorum
Dilektrkoglu Nurcngel aslında çok mantıklı piyasa fiyatının altında ve oldukça ilginç ve güzel kıyafetler var ilerleyen dönemlerde alışveriş yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim 🤗🤗