hndgkct Ayy kızlar ben Pazartesi günü kan tahlili yaptırdım tabiki sonuç negatifti ama doktor hiç belli olmaz geç döllenme de olabilir dedi bide reglme 6 gün önce yaptırdığım için çıkmayabilirmiş bakalım sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor inşallah olmam da hemen Pazartesi tekrar tahlil yaptırım 🤔🤷♀️😐
Busimss hndgkct kuzum bende dün test yapmıştım negatifti 6 gün vardı adetime biraz ümidim gitti ama dediğin gibi belli olmaz insallah hamişsindir
M_agayeva Ben adete 6 gun kala.erken gebelik testi yapdim neqatifdi 16eylul adet olmam gerek bakalim nolucak
hndgkct Busimss benim geldi bugün 🤷♀️😞diğer ay inşallah olur canımmm🙏 Bakalım belki sen hamişsindir canım❤️
Ayse_okyel Busimss haftaya Perşembe mi ? Benimde günün Perşembe bende tatildeyim takılıyorum öyle gününü bekliyorum 🧿
byzibo Buraya her ne kadar kafaya takmayın desemde pek mümkün olmuyor 3 sene cocuk sahibi olmayı beklemiş biri olarak yazıyorum belki içinize su serpilir diye 🤲 kızlar Allah hepinize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Böyle postları okuyunca kendi yaşadıklarım geliyor aklıma sizi cok iyi anlıyorum ama inanın ne kadar kafaya takarsanız okadar zorlaşıyor.. Ben artık bitti olmuyor dediğim ay hamile kaldım. Allahın sabrı büyük biz sabırsısız maalesef. Allah yardımcınız olsun 🤲
hndgkct byzibo evet doğru söylüyorsun canım kafaya takmamak lazım ben bu ay çok takmıştım ama artık takmayı düşünmüyorum cidden nasip ne zamansa ozaman olucak Allah’ın izniyle 🙏
hndgkct Deletedmom00170 evet kuzum oldum valla hiç beklemiyordum sanki hamilelik belirtileri gibi gelmişti kesinlikle psikolojiye bağlı öyle istediğimiz için hep ona bağlı yaşıyoruz artık düşünmemek lazım 🙏 gerçekten insan üzülüyor inş Ekim ayına nasip olursa🙏♥️
Deletedmom00170 Rabbim hayırlısından versin herseyin♡ Bakın üzülmeyin ümitlenmeyin çünkü bu ay bende 2 gün geciktim ama yoktu birşey sizde olmayın öyle 😔
Ayse_okyel Busimss amin hepimiz için en hayırlısını istiyorum . Silik de olsa test yapmıştım çıktı ama buraya attım yok dediler . Halbuki görüyoruz eşimde gördü . Öyle dedikleri için üstelemedim tatil dönüşü yine yapacağım bakalım .❤️
Busimss Ayse_okyel benim adete 6 gün kala yaptım çıkmadı birşey o yüzden ümidim yok olsa çıkardı çünkü. Çatlatma iğnesinin 11.günüydü yaptığımda ama nasip bakalım.
Busimss Sma0305 öyle mi kuzum ☺️ Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben çatlatma iğnesi kullandım bu ay. İlk günden beri agrım vardı dün ve bugün yok bakalım ne ile karşılaşıcaz sende var mı birşeyler ?