isyo Minedy Allah büyük ya ne cihaz ne doktor Allah ne derse o. Vakit geçmiyo gibi belirsizlik beni bunaltan o. Yoksa ne gelirse Allahtan. Sağlıcakla gelirler inşallah
isyo Mturan bana da 31 32 gibi dedi sezeryan. Sanciyla bi gece yattim hastanede durdurdular bugün gittim sancım yine var ama hissetmiyorum ben neyseki artık doğarsa riski olmaz dedi doğum yine sezeryan mi olur dedim oyle gözüküyo dedi diye suyun fazla normal denenir ama bu seferde kordon sıkıntı çıkarır dedi
Caglaak isyo 2 haftaya kadar ileri olmasında sıkıntı yok diyor doktorlar şeker yoksa tabi o ayrı ama sen canını sikma bebeğin iyi ve hızlı gelişiyor bunda korkacak bir şey yok hayırlısı ile sağlıkla kucağına al
Pembepanjur isyo hay Allah . Neyse iyi neticelenmiş şükür . Sağlıkla bir kucagımıza alalım yavrularımızı artık , inşallah doğumdan sonrası güzel geçsinde , sağlıkla büyüsünlerde şükür elhamdulillah
Konul_Nilay isyo evet zor olur dikişler fazla olur fazla açılman olur.unu şrkeri kes doğuma kadar çokda büyümesin
EAK isyo canım 2hafta önde 2 hafta geride problem olmuyor ama aşarsa kontrol ediliyor ne sorun var diye