Benimde bugün geldi çok yapışkan sarimsi kalın gibiydi 30 haftaligim daha çok tedirgin oldum şimdi 😐😐😐😐
Annesininaminesi benim 4 gündür ara ara akıntıyla karışık kan geliyor ama çatı muayenesinden mi nişan mı anlayamadım ağrılarım sıklaştı öncesine göre daha hissedilir şekilde ama bariz bi şey yok hala 🤷‍♀️ 37+3üm bu arada
    Benimde nisanim dun muayeneden sonra geldi sümüksü kipkirmizi kan boyle ondan sonra aksama kadae suyla karisik kan gibi bsyler geldi bugunde hala az az tvalete gdince hafif kan geliyor ama sanci falan yok daha
      SeldaAtilla benimde çatıdan sonra öyle oldu bir gün akıntılı geldi kanla karışık bugün de onu gördüm daha tık yok🤷🏼‍♀️
      Canoglumbenm merhaba canim benimde ikinci hamileliyim kizim sezeryanla oldugu icin mecbur buda sezeryan olucak benim kizimda 38hafdada benden kahve rengile kariŞik iki damla leke geldi her kese sordum normal dedi sonra ertesigun yine iki damala geldi ardindan 3 gun sora suyum geldi. Şimdi bu gun 36 hafdayi doldurdum zaten sancilarim kasik agrilarim da vardi doktor dun her an dogura bilirsin dedi bebeyin zayif dogsa kuveze girede bilir girmeyede bilir dedi bu sabah kizimda gelen leke yine geldi sizce 37hafda 2.300 qram dogan bebek kuveze girermi? Ve bu nişan gelişi ola bilirmi?
        Turkanoruc94 Nisan olabilir cnm. Çünkü ilk bebeğinde de gelmiş aynı şekilde. Bebeğin kilosu gayet normal 37 haftada bebek küveze girmez sanmıyorum cnm. Çünkü o haftada bebeğin ciğerleri filan gelişmiş oluyor. Ben bile 38 haftada doğum yaptım küveze girmedi. 37 haftalık bebekte girmez cnm. Hani aksi bi durum olmazsa solunum sıkıntısı filan gireceğini sanmıyorum