sndsk Kızlar benim 5. Haftam bitmek üzere ama suana kadar hiç bulantı vs yaşamadım aksine iştahım çok iyi bende mi bi anormallik var hiç anlatinlanlar gibi bulantı yok 🤦🏼♀️
gozdeak sndsk durrrr sen daha yeni başlayacak ben 6. Haftamda ögrendim gebeliğimi 7 de başladı bulantılar Allahım çektirmez sana inşallah o kadar zor ki klozetin başında oturup ağlıyorsun 😭
Nazlisezgin sndsk 32 oldum 2 3 haftadır anca bulanıyor 😂 Kayınvalidem diyo hatta bu hamilelikte hiçbişey anlamadık diye 😂 Ne tiksinti ne bulanı hiçbişey yaşamadım ✌️😂💃
Dilaraozturk sndsk biraz dha bekle 6+4 te basladi benim . Bende oyle dyorudm sorun mu var dye ama kusarken ağlıyorsun o derece yani ben oyleyim insllah mide bulantilarin olmaz dua et
cennet22 gozdeak aynen oyle vallaa ilk baslarda benimde hicbiseyim yoktu snradan bi basladıı ictigim suyu bile kosup cıkarıyodum ve dediginz gibi klozetln basında cok agladm 🤦♀️
birtutammutluluk gozdeak klozetin kapağı dostum oldu 🤣 çok kapandım klozetin ayaklarına, serildim resmen 😁6-12 haftalar arası sndsk
HayallerimeDogru cennet22 Aaa bende su bir tek benim miğdemi bulandırıyor sanırdım sabah saatlerinde özellikle hiç içemiyorum
gozdeak HayallerimeDogru cennet22 aynen canım ben hic bir şey yemesem safradan kusuyordum yeşil su kendi iğrençliğime ağlıyordum yemek yemek ve kusmamak hayaldi zaten çok zor gunlerdi gerçekten eşime bir daha asla çocuk deme bana 2.yi kimden yapıyorsan yap dediğimi bile hatırlıyorum 😂
gozdeak HayallerimeDogru ohh valla ne kadar şanslısın 😂 tek taşla iki kuş. Allah sana bağışlasın bebişleri 😘😘🥰
fadimeozbas @sndsk Hiç yaşamadım 3 ayın sonunda bir kere sadece bulandı o kadar herkeste farklı yaşanıyor belirtiler
gozdeak cennet22 çok zordu ama canım öyle deme 😂 gerçekten yemek yerken ve yedikten sonra dua ediyordum Allahım nolur kusmayayım diye ,canım pahalı bir yemek istiyordu eşim boşver kusacaksın zaten gel şurda çorba içelim diyordu 😂
NurBulut96 sndsk 28.haftamdayım bir kez bile mide bulantısı çekmedim canım hiiç korkma herkeste bulanacak diye bişey yok :) Allah kolay bi gebelik nasip etsin 🙂
cennet22 gozdeak ahaha aynı bnm esim vallaa 😂oda surekli bnu soluyodu 😂😂😅 sukur o gunleride atlattık bee.
Ananasgibiana sndsk daha bismillah vucut bile hamile oldugunu anlayamamistr cok acele etme en fazla 2 3 haftaya baslayacaktir ki herkesin hamilelik surecini fsrkli yasar kiyaslama yaomak cok da dgru degil