Emireelif Htcblc Elizan yabancı bı isim sanmıştım ama araştırdım aslında buradaki bütün isimleri tek tek araştırıp yorumlarimi öyle yapıyorum Anlamı: Uzaktan duyulan ezan sesiymis Çok beğendim cnm çok sağol 😍
Emireelif A_S_K çok teşekkürler cnmm😍😍 Ayşin çok beğendim Eflal' i yukarıda bir arkadaş yazmıştı onuda not etmiştim 😍😍eline sağlık cnmm benim çok sağol
Aynur56 Emireelif ben Lavin ismini çok beğeniyorum yeğenimin adı Lavin anlamı da arapça kökenli güzel kız demek 😊
Emireelif Mryu orda biraz önce karsilasman😂ama buraya geldiğinde Lina 'lar karışirlarsa😂😂😍ismiyle büyüsün cnm Rabbim sana bağışlasın
Babykz_ Emireelif Ben sana sunulan isimlere bakarak ve de hiç duyulmamış görülmemiş bi isim arayışına girildiği için yadırgıyorum fatıma validemiz aişe validemiz zeynep validemiz meryem validemiz bu isimler yeni isim arayışına girdikçe unutulmaya yüz tutuyo.Günümüzün isimleri ise pelin lina vina liya alya vs.herkes bi yarış içinde
Emireelif Babykz_ o isimler halen günümüzde yaygın unutulmuş da değil insanlarin kendi tercihleri biz bişey yapamayız veya kararlarını değiştiremeyiz biz baskarindan değil kendimizden ve kendi ailemizden mesul olabiliriz 😊
Emireelif Zeyno16 çok teşekkürler cnm 😍 afra ismi aklımdan tamamen çıkmıştı anlamida çok güzel notumu aldım çok sağol😍
Deryayaman Emireelif evet benımde cok begendıgım ısımler arasında lavin isveççe bir isim bu çığ,heyelan demek anlamı benı bu isimden soğutuyor 😂
Msl NesliCan1 kuranda geçmesinden se anlamı güzel olmalıymış. Bende çok araştırdım.:) kuranda geçse dahi anlamı kötü olan isimler varmış. Bakmamız gereken anlamıymış. Asel Lina düşünüyoruz bizde :)
Aynur56 Deryayaman ben bizzat baktım anlamına arapça kökenli güzel kız demek diye biliyorum yıllardır alla alla şaşırdım suan 😊
Emireelif BuluttSecil Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 cnmm ismine kendide çok güzel olur İnşallah 😘