bsratoprak Prettymomy internetten aldık hepsi burada da kendi sayfaları vardı eşim ilgilenmişti. Kendilerini aradık karşı tarafta baya ilgilendi sağolsunlar. Ürün sıkıntısız elimize ulaştı. Zaten sivastan gönderim yapıyorlar
Sumeyyye fadimeozbas aynen pahalı ama kalitelide sürüşü herşeyi çok iyi biraz ağır sadece ama yinede o kadar para verilirmi tartışılır😬😂😂
eyvahanneoluyorum Fiyat sizin için önemli değilse bende cybex mios u beğenmiştim; https://www.instagram.com/p/B2TVSaDgkjh/?igshid=1rq8ds6rinfc1
Betuel11 Prettymomy easywalker charley aldım ben hem kibar hantal değil diğer arabalar gibi hem katlanınca baya ufak oluyor kocaman kocaman tekerlekli hantal bebek arabalarından hoşlanmıyorum buarada türkiyede varmı bilmiyorum almanyada yaşıyorum ben
gulsah_765 Prettymomy merhaba ben de çok araştırmıştım çok yüksek paralar vermek hiç mantıklı gelmedi bana. Baby Home BH 955 model travel sistem aldım. 2000den 1600e düşmüştü. Çok şık hafif dayanıklı ve hatchback araba bagajı için de ideal. Tavsiye ederim.