Prettymomy Yine ben💁🏻♀️ Kızlar çoook araştırdım, kafam karmakarışık oldu. Bu bebek arabası işi derya deniz... hepsine ayrı yorum var birinin sevdiğine biri berbat diyor birinin berbat dediğine diğeri harika diyor vs... benim sorum şu ki; hem kullanışlı, hem gözede güzel görünen travel system hangisini tercih ettiniz? Yada travel system olmayan ama denk bi ürün var mı? ( Büyüklüğünü ve ağırlığını sorun etmiyorum) Şimdiden yorumunu yazacak herkese teşekkürler🌸🌸🌸
bsratoprak Prettymomy kiwi egg 6 in 1. Beyaz derisini aldık biz mimaya çok benziyor kesinlikle tavsiye ederim çok şık😊
Betuel11 Prettymomy easywalker charley aldım ben hem kibar hantal değil diğer arabalar gibi hem katlanınca baya ufak oluyor kocaman kocaman tekerlekli hantal bebek arabalarından hoşlanmıyorum buarada türkiyede varmı bilmiyorum almanyada yaşıyorum ben
fadimeozbas @Prettymomy En sevdiğim Mima Travel sistem ama çok çok pahalı bende alamıyorum 🤷🏻♀️ Yoykoya bakacağım
Sumeyyye Prettymomy evet onada benziyor ama pierre cardin alias aynı model mimayla ona da bakabilirsin daha uygun
fadimeozbas @Sumeyyye Ben bunun siyah goldunu beğendim eşime alalım desem şahin alalım ona binsin der 😄
fadimeozbas @Sumeyyye ama çok ya 11-12 bin ne demek al tarafı 2 yıl kullancak belki o kadar bile değil bem çok istiyorum ama haklılar yni😄
Sumeyyye fadimeozbas aynen pahalı ama kalitelide sürüşü herşeyi çok iyi biraz ağır sadece ama yinede o kadar para verilirmi tartışılır😬😂😂