[silindi] Dmce ben kendimi bildim bileli bu isme bayılırım. Olumsuz yorum yapanları dikkate alma, kızın da büyüyünce çok sevecek bu ismi..❤️
Dmce [silindi] ya ne bilim cok fazla olumsuzluk var ortada zaten hani muhtemelen ilk ismini kullanir bu kimlikte kalir ben kullanirim diye dusunmustum bakalim
A_S_K Dmce Modern isimler varken ve ya çevresinde farklı kız isimleri duyunca beğenmeyebilir. Sizin kararınız. Eşinizin istediği isim ne peki? :)
Dmce A_S_K esimde diyoki cok farkli oyle her evde olan isim olmasin ama iste annesi ikide bi sacma sapan isimlerle geliyo karsimiza etkilenmesinden korkuyorum duhayi istedigim icin ilk isme yorum yapmam sana guveniyorum demistim ama annesinin direttigi sacma isimlerden birini derse tamamiyla vazgeccem duhadan
Bozonana Cinsiyeti öğrendiğimden beri oğluma duha ismini buldum ve tamam bu dedim. Ailemi eşimi alıştırmaya çalıştım. Her duyan duha nedir dedi. Oha der gibi dedi 😔😔 kimse sıcak bakmadı. Ama ben o kadar sevmiştimki ismi. Herkese sordum. Bi arkadaşımda ismin anlamı olsun dedi. Duha isminin anlamıda kuşluk vakti demek. Ondan sonra banada saçma geldi. İnsan gerçekten isminin anlamını karakterine yansıtıyo. Bende vazgeçtim. Sonra KUTAY ismini buldum buluş o buluş. Güzel ay demek. Ay gibi olsun diye😇😇 eşinizle ortak olsun kararınız ben onu diyim sadece. İkinizinde ortak içinize sinen bi isim çıkacaktır emin olun 😘😘❤️❤️❤️
Dmce Bozonana ya ayni bende oyle oldu kusluk vakti evet ama karanligin aydinliga gectigi an demek kusluk vaktide iste ya oyle bi yerde kaldimki anlatamam bi yanim yok amann cocuk uzulmesin ilerde diyo bi yanimda duha cok guzel be diyo bakalim artik ya zaten icime sinen bi isim olursaa vazgececem ama bulamazsamda ilk ismi esim koyucak iki isimli olucak
LeylaCan Dmce Hanne diyoruz biz çok güzel arkadaşımın kızı olduğu için ben koyamıyorum. Zeynep Meva düşünüyorum ben de :)
Dmce LeylaCan zeynep cok guzel bi isim ya valla esimin kuzenlerinin ikisinin kizlarida zeynep o yuzden olmaz dedi
A_S_K Dmce Eflal de çok güzel. Bir isim cennetteki kökleri gökyüzünde meyveleri yerde ki meyve ağacı demek çok naif söylenmesi de :) Önermek istedim.
[silindi] Dmce asıl bu durumda o isimden vazgeçmemelisin. Saçma bi isim koyarsa onların verdiği ismi seslenme , Duha ismiyle seslen. Benim Yeğenimin adını Emin’e Ceren koydular. Kimse ona Emin’e demez. Herkes Ceren der. Sende ikinci ismi ile seslenirsin💃🏻
Bellabells Dmce suriyeli yada Arap ismi falan yazmışlar ! Kuranda geçen bir surenin adı duha.anlamı da kuşluk vakti.ben de oğlum için düşünmüştüm ama sonra başka isme karar verdik.kuranda geçen isim neden Arap ismi oluyor.biz müslüman değil miyiz ? Sadece Araplara özgü mü kuranı Kerim.
Dmce Bellabells ablamda ayni seyi dedi ayse fatmada var onlarda ne olcak diye ya inanilmaz kararsiz kaldim esimle bi daha konuscam hayirlisi
Dmce A_S_K eflal degilde efdal duhaydi benim ilk kararim esimin sevmedigi bi adam varmis onun adi diye olmaz dedi 😅ya asil zor olan isim bulmakmis ne var sanki diyodum ama yok ya
Lacivert Dmce ben de bekarlığımdandır duha koyarım diye düşünüyordum ama soyadımla çok çok uyumlu olduğundan vazgeçtim bence cok güzel bir isim
Dmce [silindi] yok zaten onlarin dedigini koydurmam duhadan vazgeciyorum sende bu ismi birak derim esime ortak kararla baska biraey buluruz ben doguruyorum sonucta bide ilk cocuk ailesini. Karismasini istemiyorum hic o
Dmce A_S_K tesekkur ederim hem olumsuzlar hem olumlular birseyler oturmaya basladi sayenizde kafamda az cok
Rabiayyyy Dmce inanır mısın proğram Bebek adı istediğinde duha diye koydum Duha ismi çok hoşuma gidiyo ama suriyelilerde olduğunu burda duydum çok şaşırdım😳😳
Dmce Rabiayyyy valla bende efdal duha koymustum programa isim isteyince hic suriyeli ne cocuk ne insan tanimadigimdan bilmiyodum ama ogretmen bi arkadas yazdi orda bi kopukluk oldu isme karsi ama bakalim hayirliis artik en azindan post sayesinde boyle birseyin oldugunu ogrenmis oldum ona gore karar veririm