Dmce Asknp anlami bana cok hos gelmisti bide sure adi oldugundan ne bilim ya esim 6 aydir ikna edememisti beni ama suan muammaya dustum bende
Dmce yagmurkiz yok canim zaten anne olanlarin fikirlerini merak ettigimden post actim illako yorum yapilacak begenen olur begenmeyen olumsuz yorumlarida gorunce illaki bi daha gozden gecircem bende cocugumun zorlanmasini istemem ama insalah icime sinen baska bi isim bulabilirim
Dmce Busimss esimde ayni seyi soyluyo akrabalari azime koyun dedi ben sinir krizine girdim babaannesinin adiydi esimde istemiyodu zaten ama oda dediki senin icin azime neyse benim icinde duha o deyince postu acma geregi duydum uzuldum acikcasi bakalim vazgecmeme ramak kaldi 🥺
Busimss Dmce kuzum bence başka çok güzel isimler var duru , nehir , eylül , Nisa yani o kadar fazla güzel anlamlı ve söyleyişi güzel şeyler var ki bence araştırmaya devam soyadınızla uygun olsun
Dmce A_S_K ya haklisin bende cevremde sevmedigim birinin yada cocugun isminede antipati duyabiliyorum ama anlami cok hostu iste karanligin aydinliga gectigi an bide sure adi diye ne bilim ya inanilmaz kararsiz kaldim
A_S_K Dmce Kuranda geçen Nisa suresi var illa arıyorsan Nisa ismi de çok güzel Feyza duymuştum. Zilal de vardı ama yanılıyor olabilirim. Başka isimler araştır bence canım benim fikrim tabi sen bilirsini😊
Dmce Dtgk 😥ben belkide kucuk bi sehirde oturdugum icin hic denk gelmemistim hic duymadigim icin hos gelmisti
Dmce duyguyilmaz cogu kisi begenmemis zaten 😓belkide cidden cocugumda begenmeyecek ki ben mahkeme karariyla adimi degistirmis biriyim babaannemin adini koymuslar igrene igrene 18 ime geldim cocugumun yasamasini istemem
A_S_K Dmce Bence çok daha güzel isimler bulabilirsiniz :) Sizinle aynı durumu yaşamasın. Ben ileride beğeneceğini düşünmüyorum seni de üzmek hiç istemiyorum ama.. Genelde erkek çocuklarında var hep.. Ben kızımın adını Dilek Ayla koyacağım mesela :)
Dmce Busimss dogru diyosun ya su arapti suriyeliydi biraz gerdi zaten beni bakalim esimle konustukta ortak bi isim bulmaya caliscaz
Dmce A_S_K cok tesekkur ederim canim illa kuranda gecmesi sarti aramiyoz zaten ama dedigin gibi nisa ismide cok hos
Dmce A_S_K ayla ismi bizimde tercihlerimiz arasindaydi ya iste ne biliyomusun ben cok cektim ismimi kimseye diyemezdim utanirdim annemde babaannemin adi diye bana ismimle seslenmezdi cemre derdi cocuklugumdan beri oda istemiyomus tu aglaya zirlaya ciktim mahkeme salonundan sevincimden degistirince kurtuldum diye isim meselesinde baya hassasim haliyle
duyguyilmaz Bak azime dua seklinde duymustum mesela ikisi birlikte. Ama cok daha guzel isimler var. Illa oyle bir isim diyosan Nisa koy. Cidden kulaga cok kaba geliyor. Bak ben de Eylul istiyodum esim dahil herkes okadar cok var ki dedi. Esim Nehir istiyodu isinamam sandim ama suan o kadar alistim ki bu isme:) Suan sirf diretip inada bindigi icin duha da takili kaldin sen de🙈
Dmce duyguyilmaz olabilir kaynanam sacma sapan isimler one surup beni delirttigi icin birazda inada binmisti dedigin gibi 😥
Minikmucizem_ Dmce benim bildigim kadariyla duha erkek ismi. Cevremde koyulan bi isim ama hep erkek bebeklere koyuldu
Dmce Minikmucizem_ ya ben hamileligimin ikinci ayinda instagram sayfasinda defne duha diye gormustum orda dedim tamam bu baska isim aramayacam o an resmen asik olmustum isme kizda olsa erkekte olsa diyodum ama iste bu yorumlari okuyunca kimse istemez cocugu zor duruma dussun muhtemelen baska isim bulcam artik
A_S_K Dmce Modern isimler varken ve ya çevresinde farklı kız isimleri duyunca beğenmeyebilir. Sizin kararınız. Eşinizin istediği isim ne peki? :)
Dmce Herkese tek tek tesekkur ederiyorum sagolun arkadaslar yorumlariniz icin 🤗herkesin yorumunu ikinci ucuncu kez okudum ona gore karar vercem 🥰Allah hepinizin cocuklarini saglicakla kucaklarina kucaklarina almasini nasip etsin cocuk isteyenlerinde kucaklari bos kalmasin insallah 🥰🥰🥰