Ikizannesicaca Ruhsuz tabiki en son 8. Haftada gitmistim o zaman tek bebekti sanirim O hafta bolundu yada gorunmedi tek Yumurta Ikizlerinde sonradan belli olma Durumu Oluyomus tek Kese Icerisinde Olduklari icin ☺️ Cok sukur rabbime bize de buyuk sok olmustu ☺️
Crn321 Ikizannesicaca ay ne güzel dua Allah razı olsun amiiin insallah 👼🏻👼🏻 Peki bisey daha sorcam canım sana seninde ikiz böyle harket ettiklerinde benim oglum assada oldugu icin sürekli kasıklarımda hissediyorum harket normalmi sence
Ikizannesicaca Crn321 canim bende ayniyim rahim agzim kisaldigindan beri boyle hissediyorum dikkatli ol bi doktora olctur rahim agzini soylede.Benim gecen hafta 21 mm olmustu evde yatis verdi ve ben kasiktan cok afedersin vajinamda hissediyorum :(
Crn321 Ikizannesicaca yok canım vurulmadım 24 te vurulcaktım bu hafta ama sonra doktorum gerek yok dedi biraz daha gecsin öyle vuralım dedi
Ikizannesicaca Crn321 canim bnm yaa ilac fln icsen agri kesici tarzi olmaz mi bende 32 de vuruldum az kalsin doguruyodum da yatisim yapildi durdurdular iste hamiilelik canm istedigimiz gbi gitmiyo malwsef :(
ikizannesi33 Arymy kraft wow bebek arabasından memnunmusun bnde ebebek sayfasında gördüm indirime girmiş alacaktım memnunmusunuz siz nasıl
Arymy ikizannesi33 kullanmadık henüz biraz büyük tabiki. Ama bebekler için konforlu görünüyor biz aldığımızda incelerken başka adam geldi yanımıza biz bundan aldık kullandık çok memnun kaldık falan dedi instagram fotolarını falan gösterdi. Benim de baktıklatım içinde en içime sinen bu oldu
Crn321 Ikizannesicaca bilmiyorumki niye böyle oluyo ikiz gebelikten dolayımı bu kadar oluyo acaba dün gece cok degisik bi agrı girdi kasıgıma sol tarafa gecti sonra bacagıma vurdu agrısı o gecmeyince parol aldım son care 😔😔 24 cok erken daha ya eger dogum sancıları böyleyse cok korkuyorum
Aysegul_aysegul Esracetinerr 9 .haftamdayim sürekli.mide bulantim yorgunluk halsizlik ve surekli uyku istegim var 😣ikiz gebelikte belirtiler daha agir oluyor sanirim 14 aylik oglum var hic boyle olmadim ..sizde bole oldunuzmu olduysaniz kacinci haftada rahatliyor insan🤗 saglikli hayirli dogumlar..
Gamzehzmoglu Merhabalar aranızda 36 hafta ikiz bebek bekleyen var mı acaba nasılsınız benim sağ kaşığımda agrı bazen ağlatacak kadar Dr kontrolde doğum belirtisi yok bir hafta daha Dursun dedi bir an önce gelsinler istiyorum mecbur sezeryan olucak kistlerim de alınacak sonuna kadar da dursunlar diyorum ama zorlanıyorum artık 😔sizler nasılsınız
Ozlem2634 Gamzehzmoglu bu gece 12 den sonra 36 oluyoruz şaka gibi☺️ Benım belım cok agrıyor ama nst de sorun cıkmıyor benımde bebeklerle beraber 2 miyomum alınıcak sezeryanda ınan cok zorlanıyorum evın ıcınde bı odadan dıgerıne gıdınce bıle nefes nefese kalıyorum ole cok uzun konusamıyorum gene nefes nefeseyım cıdden cok zorlamaya basladı artık bebısler doktor 37 nın ıcınde alırız demıstı sızın kacıncı haftada alınıcak
Gamzehzmoglu Ozlem2634 aynen bende öyle odadan odaya bile nefes nefese kakıyorum canım Dr bişey demedi haftaya da kontrol dedi Çarşamba açılma falan da yok hareketler iyi sanırım haftaya söyler şu gün alınır diye benim birde kaşıntım çok dayanılır değil bu hafta da çatlak oldu zaten 😔
Ozlem2634 Gamzehzmoglu benimde tatlı tatlı kaşınıyor elımden geldıgınce kasımamaya calısıyorum kasıdıkca daha cok catlıyor dedıler acılma fln olmasın yaa sole bı 10 gun daha dursunlar 37 nın sonlarına dogru alıcaklarsa alsınlar onemlı olan saglıkla gelmelerı