Gamzeliim38 Bsra_28 O zaman gene senin vardır bazı büyük bebek eşyaları falan kolay olur sana canım 🤗
ikizannesii kızlar ben yurt dısında yasıyorum 24. haftamdayim cift keseler türkiyede doktora gittim ben karım olsan normal dogum yaptırmam dedi okdr net konustu burdaki doktorumda hersey normal giderse normal dogumu tercih et diyo bende acıkcası normal olmak istiyorum kızımıda normal dogumla dogurdum cok rahattı sezeryandanda korkuyorum acıkcası. sizin doktorlar ne diyo bu konuda
Gamzehzmoglu Merhabalar kızlar hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah bende 35+4 17 kilo aldım şimdiye kadar artık beklemedeyim🙏🏻🥰bebek arabası konusunda sizlerden destek istiyorum kızlar ben hala karar verip alamadım sadece bebek arabası kaldı almadığım sizler ne yaptınız araştırdınız mı 💙
Crn321 Gamzehzmoglu masallah 35 e gelebilmissiniz darısı bizim basımıza 24+4 üm serklajlıyım erken dogum riskim var sürekli evdeyimmm sizin nasıl gecti
Ikizannesicaca Merhaba kizlar bizde 33+3. Haftalik tek yumurtayiz 🥰 kizlarim olucak nasipse rahik agzim 21 mm oldugu icin evde surekli yTiyorum bie hafta kadar hastanede yattim ciger gelistiriciler vuruldu surekli yatmak cok Kotu iki hafta daha dayansa bebeklerim cok iyi 1800 mus Kilolari doktorumda biraz gicik konusmuyo dogru duzgun benim gibi olaniniz varmi surekli yatmaya calisan tuvalet dus yemek harici kalkmayan asagiya oyle bir baski var ki sanki elini kolunu cikartiyo gibi :(
Zeynepca Ikizannesicaca Sizinde rahim ağzınızı artık üst ultrasonla değilde vajinal mi bakıyorlar? Ben şuan 26+1im geçen hafta doktor vajinayla baktı karından göremediğini söyledi
Crn321 Ikizannesicaca canım benim 19. Haftamda 2.5 cm acılmam vardı serklaj oldum cok sükür 24. Haftamdayım insallah böyle gider doktorum 30 u görelim en azından diyo 😔😔 senin yine iyi 33 yasama sansları yüksekk benimde sürekli oglum assada dogum pozisyonunda sürekli agrılarım oluyo her an gelcekmis gibi hissediyorum 😔😔 kızımda yukardan baskı yapıyo ona iyice korkuyorhm acıkcası
Ikizannesicaca Zeynepca ever daha dogru sonuc veriyor Zaten karindan sapma oluyo olculerde aman dikkat edin ve yatin ben 28 haftadan beri yatiyorum ve ebeler uc kez acikligim Varmi diye eliyle bakti o daha aci verici hatta cok aci verici :(
Arymy Benim 30 hafta tam iki kızım oluyor. İki hafta önce sağlık ocağındaki ebe çantanı her ihtimale karşın hazırla demişti. Alışverişi birkaç hafta önce yapmıştık zaten. Kıyafetleri yıkayıp ütüledik çanta hazırlamaya başlıyorum bu hafta. 14 kilo aldım ne kadar dikkat etsem de kilo alışımı engelleyemiyorum. İki haftadır okullar açılıp başlayınca inanılmaz şişlerim başladı özellikle sabahları ağrımayan yerim yok. Onların sağlıkla gelmesi için dua ederek geçiyor.
ikizannesi33 Arymy kraft wow bebek arabasından memnunmusun bnde ebebek sayfasında gördüm indirime girmiş alacaktım memnunmusunuz siz nasıl
Crn321 Rabiakerem canım benim 24+4 inanırmısın ilk iki ayımda 12 kilo aldım 🙈🙈 sonraki 4 ayda 1 kilo bile almadım o insanın elinde degil nasıl oluyo anlamıyorum ama nefes almak iskence uzanamıyorum yatamıyorum ikiz gebeligim cok kötü 😔😔
Gamzehzmoglu Crn321 çok şükür benim süreç hep normal geçti 35+5 olduk herkes yat gezme dinlen dedi ilk günden beri ataktayım ama hiç kötü düşünmedim hep dedim ki 37 görcem dualarım seninle inşallah rabbim sana da göstersin pozitif düşün tadını çıkar
Ikizannesicaca Crn321 korkma cani beren rsbbim ben serklaj olmadim Cnku surekli yattim sakin Klkma biraz sk Disini hayirlisiyla saglikla aliriz ins kucagmiza meleklerimizi 24 hftalik Doganda yasiyo artik emin ol hc korkma ama klkma
Crn321 Ikizannesicaca cok tesekkür ederiiin Allah razı olsunn👼🏻 İnsallah canım cok agrılarım oluyo ama dayanıyorum baska carem yok 😔😔 onlar saglıklı olsunda baska bisey istemiyorum 🙈
Crn321 Gamzehzmoglu cok saol canım benimm 👼🏻 Rabbim hepimizin evladını bagıslasın bizlere saglıkl versin onlara dedigin gibi dayanmaya calısıyorum baska carem yok insallah bende riskli zamanları atlatırım 👼🏻
Ikizannesicaca Crn321 rica ederim canm benm insallah rabbim bizi evlatlarimizlar sinamasin acilarino gostermesi. Hayirlisini nasip etsin tedbiri birakmayalm elden korkularimizla bizi sinamasin rabbim 🙏🙏
Crn321 Ikizannesicaca ay ne güzel dua Allah razı olsun amiiin insallah 👼🏻👼🏻 Peki bisey daha sorcam canım sana seninde ikiz böyle harket ettiklerinde benim oglum assada oldugu icin sürekli kasıklarımda hissediyorum harket normalmi sence
Ruhsuz Ikizannesicaca 11.haftaya kadar belli degıldı yani öylemı Allah Allah Rabbim in mucizesi daha öncesinde gittin değil mi doktora tek bebekti
Ikizannesicaca Ruhsuz tabiki en son 8. Haftada gitmistim o zaman tek bebekti sanirim O hafta bolundu yada gorunmedi tek Yumurta Ikizlerinde sonradan belli olma Durumu Oluyomus tek Kese Icerisinde Olduklari icin ☺️ Cok sukur rabbime bize de buyuk sok olmustu ☺️