Busimss Merveyavuzktm ben dediğiniz postu görmedim ama dediklerinizde haklısınız. Hamilelik dışında her bilgiye sahip olduk bazı anne adaylarının sayesinde.
Merveyavuzktm Busimss ay evet kesinlikle, tamam bazı arkadaşlar, hanımlar yalnızlar anlıyorum fikir almak istiyorlar ne durumda olduklarını anlatarak danışıyorlar onlara lafım yok tabi ki yardımcı olunabilir ama çok saçma yerlere gidiyor artık platform.
Badevehande Valla bazen çok güzel deneyim sahipleri yada bizim gibi deneyimsiz ama araştırmacı anneler olunca çok güzel oluyorda böyle saçma postlara Allahtan müdahale ediyorlar 👍
Bgz_123 Merveyavuzktm canım bari başlık da açıklama yazsa zaten tek olanlar korkanlar otamtikmen girmez ama sübyan yazyrdu hiç aklıma gelmzdi öyle bi içerik 😂şok oluyor oan insan bi nealaka diye😂😂emnki yazan kişide bilgi almak için yazdı da
Pembepanjur Merveyavuzktm kesinlikle haklısın 👏👏👏👏👏 evden kaçan kızlardan , eş , kayınvalide sorunlarına kadar gına geldi cidden.
Merveyavuzktm Pembepanjur ben doğum başlangıcı ile ilgili olan postları arıyorum mesela ne yazmışlar aynı durumda olduğum insanlar var mı tekrar post açmayayım diye bakıyorum ya da yardımcı olabileceğim fikir sahibi olduğum konulara bakıyorum dediğiniz gibi insanlar ancak kaynana...
Merveyavuzktm Bgz_123 bende işte sübyan yazısını görünce sübyan okulu falan soracak sanmıştım 😬 çok farklı bi şey görünce tırstım
Medine_1992 Merveyavuzktm canım katılıyorum yani kimseyi kırmamak için birsey yazmıyorum ama hep aynı sorular gereksiz özel konular okudugumda anlamaya calışıyorm ilk hamileliğidir diyorum ama o kadar değişik ki yani benim de ilk hamileliğim ama soru sorana kadar intertten bir kitaptan rahatlıkla öğrenebileceği çok basit soruları soruyorlar gercek tecrübeler edinmek isteyenler ulaşamıyor bilgilere 🙄