Pinars evet hamile kalmadan önce kullanıyordum ama Doğumdan sonra rahatsız ederse alırım
Pinars ben hem korse aldım hemde sıkılaştırıcı tayt aldım cok kılomda yok ama işimi şansa bırakmıyım dedim😃
    Pinars bende owli korse alıcam inşaallah işe yarar 3-6 ay düzenli kullanım diyo sonbahar/kış aylarında olduğumuz için şanslıyız yaz ayında hayatta kullanamazdım sanırım 😞
      Betuel11 owli korseye baksam iyi olacak sanırım 👍🏽 Kış aylarında olmamız faydamıza rahatlıkla kullanabileceğiz gerçekten
      BernA11 bende öyle yapmayı düşündüm ama abartıyor muyum acaba dedim 😅
      Pinars ben owli korse almıştım ,dr 1 hafta sonra kullanabilirsin dedi ama oğlum emmediğinden aman rahatsız olmasın,şöyle böyle derken düzgün takmadım ve göbek kaldı ama bu sefer takıcam, arkadaş taktı işe yaradı onda( yada genetik şanslı bilemiyorum)
      Bu arada doğum sonrası dehşet ter atılıyor o ödemler terle gidiyor bu nedenle tayt zor olur gibi geliyor bana
        Nemoanne hmm bu yönden düşünmemiştim ter olayı sıkıntı yaratabilir ama korse de terletmiyor mu
          Pinars yamuna alıcam tüm arkadaşlarım çok aşırı memnun. Gözle görülür fark var gerçekten de
            Pinars terletiyor ama tayt korse daha rahatsız eder gibi geliyor bilemedim 🤔
              Pinars hem tayt hem korse aldım tayt basenlerimi inceltsin diye malum hamilelikte hep basenlerime kilo aldım termal korse aldım taytın üstüne takılabiliyo ikisini bir anda kullanıcam nasipse 🙂
              Pinars tayt göğüs altına kadar gelmeyecaği için yine çok sağlıklı olacğını düşünmüyorum. Göbeği bastırıp mideyi yukarı itecek sanki 🤔 birde ilk doğumda şort göğüs altı korse giymiştim ben o kadar zorladı ki tuvalete gitme durumu sürekli su içtiğim için çok ihtiyacım oluyordu aman dedim kenara attım giymedim. Taytta da aynı durum olur sanki. En iyisi karnı iyice sarmak 👍🏻
                Feyzaselh hemen hemen herkes yamuno kullanıyor sanırım 👌🏽 Fiyatlar biraz fazla sadece gerçi indirimleri takip etmek gerek
                Nemoanne aslında ikisinide alıp denemek lazım sanırım 🤦🏽‍♀️
                asli_kerem farklı bakış açısı haklısınız aslında sürekli indir kaldır sıkıntı olabilir. Ama benim bacaklarımda kalınlaştı işte o yüzden kararsız kaldım 😞
                  Pinars kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız bilmiyorum ama çok kilo almadıysanız göbek kısmı hariç vücut kısa sürede baya toparlıyor. Aslında imkan varsa ikisini birden alıp duruma gmre dönüşümlü kullanmak en iyisi
                    asli_kerem 33.haftadayız henüz toplamda 10 kilo aldım 68 oldum ama yapı olarak bacaklarda birikti maalesef ordanda kilo vermesi çok zor oluyor 😞 giyip çıkarması sürekli problem olmasa aalında direk tayt alayım diye düşünüyordum
                    Pinars cnm ben instrgrmda missbelt korseden anladm cohu populer instgrm kisileri banu parlak bile kullanms okorseyi bende siprs verdim iste atlet ustune kullan diye yazyr ins gelck 2 gun elime b3nde beklyrm t