Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra tercihiniz korseden mi yoksa yüksek bel sıkılaştırıcı taytlardan yana mı oldu/olacak tecrübe edenler ve bilgi sahibi olanlar düşüncelerini beyan edebilir mi lütfen 🙏🏻
    Pinars ben tayt ve owli korse alacağım. Ama tayt nornal doğum olursa dikislerden sonra kullanicam malum terlerse enfeksiyon kapabilir. E bebekten owli korse alacağım ilk etap için sonra ikisi birlikte
      Fasulyem22 owli korse farkı ne acaba ilk defa duyuyorum da genelde latex korselerin reklamlarını vs görüyorumda
        Pinars evimde var ama ihtiyaç olursa almayı düşünüyorum marka bakmadım
          F_saru hmm peki belli bir bedeni var mı yoksa kademeli olanlardan mı sanırım daha önce kullandınız
            Pinars ben ayarlanabilir olduğu için tercih edicem birde hamileyken beden belirleyebiliyoruz yamuna düşünmüştüm ama çok pahalı geldi açıkçası önemli olan sarması sonuçta
              Pinars evet hamile kalmadan önce kullanıyordum ama Doğumdan sonra rahatsız ederse alırım
              Pinars ben hem korse aldım hemde sıkılaştırıcı tayt aldım cok kılomda yok ama işimi şansa bırakmıyım dedim😃
                Pinars bende owli korse alıcam inşaallah işe yarar 3-6 ay düzenli kullanım diyo sonbahar/kış aylarında olduğumuz için şanslıyız yaz ayında hayatta kullanamazdım sanırım 😞
                  Betuel11 owli korseye baksam iyi olacak sanırım 👍🏽 Kış aylarında olmamız faydamıza rahatlıkla kullanabileceğiz gerçekten
                  BernA11 bende öyle yapmayı düşündüm ama abartıyor muyum acaba dedim 😅
                  Pinars ben owli korse almıştım ,dr 1 hafta sonra kullanabilirsin dedi ama oğlum emmediğinden aman rahatsız olmasın,şöyle böyle derken düzgün takmadım ve göbek kaldı ama bu sefer takıcam, arkadaş taktı işe yaradı onda( yada genetik şanslı bilemiyorum)
                  Bu arada doğum sonrası dehşet ter atılıyor o ödemler terle gidiyor bu nedenle tayt zor olur gibi geliyor bana
                    Nemoanne hmm bu yönden düşünmemiştim ter olayı sıkıntı yaratabilir ama korse de terletmiyor mu
                      Pinars yamuna alıcam tüm arkadaşlarım çok aşırı memnun. Gözle görülür fark var gerçekten de
                        Pinars terletiyor ama tayt korse daha rahatsız eder gibi geliyor bilemedim 🤔