Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra tercihiniz korseden mi yoksa yüksek bel sıkılaştırıcı taytlardan yana mı oldu/olacak tecrübe edenler ve bilgi sahibi olanlar düşüncelerini beyan edebilir mi lütfen 🙏🏻
KORSE Mi YÜKSEK BEL SIKILAŞTIRICI TAYT MI 🤷🏽♀️
Pinars ben tayt ve owli korse alacağım. Ama tayt nornal doğum olursa dikislerden sonra kullanicam malum terlerse enfeksiyon kapabilir. E bebekten owli korse alacağım ilk etap için sonra ikisi birlikte
Bende normal olursa korse düşünüyorum
Fasulyem22 owli korse farkı ne acaba ilk defa duyuyorum da genelde latex korselerin reklamlarını vs görüyorumda
Pinars ben ayarlanabilir olduğu için tercih edicem birde hamileyken beden belirleyebiliyoruz yamuna düşünmüştüm ama çok pahalı geldi açıkçası önemli olan sarması sonuçta
Fasulyem22 evet yamuno baya pahalı geliyor banada
Pinars ben owli korse almıştım ,dr 1 hafta sonra kullanabilirsin dedi ama oğlum emmediğinden aman rahatsız olmasın,şöyle böyle derken düzgün takmadım ve göbek kaldı ama bu sefer takıcam, arkadaş taktı işe yaradı onda( yada genetik şanslı bilemiyorum)
Bu arada doğum sonrası dehşet ter atılıyor o ödemler terle gidiyor bu nedenle tayt zor olur gibi geliyor bana
Bu arada doğum sonrası dehşet ter atılıyor o ödemler terle gidiyor bu nedenle tayt zor olur gibi geliyor bana