Asporcee merhabalar iyi geceler. Ben yaklaşık 9 aydır evimde kedi besliyorum. Ev ortamında büyüyen bir kediydi gözümüzün önünde ölüyordu kıyamadık. Hiç böyle bir plan yokken bir anda karar verdik. Bebek düşünmeye başlayınca da bu enfeksiyonu araştırdık ve kedimize test yaptırdık temiz çıktı. Veterinerimizin bize anlattığı bu enfeksiyon kedi dışkısıyla bulaşır, yiyeceklerden bulaşır vs doğru ancak türkiyedeki çoğu kadın zaten bunu geçirmiş oluyor. Bir kere geçirince bağışıklık oluyor ve tekrarında sizi etkilemiyor. Siz evde çok dikkat edersiniz yeşillikleri sirkeye basarsınız, çiğ yemezsiniz anca bir restorana gittiğinde oralarda yediğin bir kıvırcık temiz yıkanmadıysa ondam bulaşır. Kedi beslemekle pek alakası yok. Bu nedenle çoğu kadın ülkemizde grip gibi oldum sanarak aslında bunu geçiriyor. Bize denilen bunlar. Nitekim ben de kan verdim. Geçmişte geçirmişim bebeğe zararı olmaz dedi doktor. Bağışıklık kazanmışsın artık. İçiniz rahat olsun. Bence sizinde öyledir. Hiç üzülmeyin bebişinizle aynı bedende son zamanlarınızın tadını çıkarın. Sevgiler