nermin08 Pembepanjur benim de 30. Hafta da 1.900 du kilosu boyu da 43 cm di. 33. Hafta da gittigimde kilosu 2.526 boyu da 46.5 cm di. Simdi 34+3 haftaligim toplamda 3 kilo aldım.
Happy12 Pembepanjur 31+1 de gittiğim de boyu 2 bucuk hafta önde gidip kilomuzda maşallah 1869 gramdı 🧿🧿🧿🧸🧸haftaya perşembe kontrolümüz var 2 kiloyu geçmiştir diye düşünüyorum bnde 8 kilo aldım sadece suanlık 😂😂
Mahi_nur anapanda12 Maşşallah size🙂 peki normal doğum mu yaptınız? Bebeğiniz doğana kadr gerilik devam ettimi
Rahtes 31+3 te doktora gittiğimizde 1804 idi. Doktorum haftasına göre biraz düşük dedi. Artık ye iç yat dedi bana.. anlamadım neden, bence bu kilo gayet normal görünüyor. Ama acaba başka bişeylerden mi tedirgin oldu da böyle dedi anlamıyorum😏😏
Rahtes 31+3 te doktora gittiğimizde 1804 idi. Doktorum haftasına göre biraz düşük dedi. Artık ye iç yat dedi bana.. anlamadım neden, bence bu kilo gayet normal görünüyor. Ama acaba başka bişeylerden mi tedirgin oldu da böyle dedi anlamıyorum😏😏
Berdogan Valla 27 haftalıkken gittim en son 1094 idi kilosu haftaya tekrar gideceğim 31 haftalik olacağız bakalım ne kadar çıkacak. Bizimde bacak boyumuz 2 hafta önde gidiyordu 2 kontroldur boyu uzun olacak dedi Dr lar bakalım bu sefer neler diyecek