Pembepanjur Sevgili arkadaşlar , benim en baştan beri bebeğim 2 hafta ilerideydi . Sonra şekerim cıktı bebeğim 3 hafta ileri oldu . Şekerim düştü şimdi gene normalden 2 hafta ileri durumumuza geri döndük. Baştan beride benim aldığım kilo 6 . Ve öyle 6’da kaldım. Sizlerde durumlar nasıl ?
sevgitekes Pembepanjur benim de hep geriydi öne geçmiş 32+1 de 2050 boyu 45 cm 33+1 de 2400 nasıl aldı bi haftada 😄
Kayabusra35 Pembepanjur bende en son28+3 ken gitmiştim 1472 grm dedi şimdi 31+1 im 32. Haftanın sonlarına dogru gidicem ne kadar olur bilmiyorum doktorum her defasında tonton bebek diye seviyor 😄
Sibella86 Pembepanjur bugün acil kontrole gittim. 1958 gr 43 cm (cumartesi 1903 gr ) 32+4 doktor normal kilosu ve boyu. Dedi
MucizeAnnesi3545 Pembepanjur senden bi hafta büyük oğlum. Ama aynı durumlar bizdede var. Mutlaka dikkat etmek gerekiyo yediğine içtiğine. Bizim gecen hafta 1900 gramdı iri demişti doktor
anapanda12 32 haftada 1.717 kgramdı. Karın çevresinde 2 haftalık gerilik vardı baş bi hafta bazen iki hafta önde çıkıyordu bu ölçümlere çok da takılma iki hafta ileri veya geri normal kabul ediliyor çünlü ölçümler 100de 100 doğru değil cihaza göre yanılma payı yüksek oluyor
Pembepanjur anapanda12 gercekten sanki banada bazen sallıyorlar gibi geliyor 😁 haklısın ölçülere kesinlikle takılmamak gerek
Sibella86 Misskokulumm biz biraz geriden gelşyorduk doktorumuz çok minyon diyordu ama aska zayıf demedi bugün tombik ellere bakın dedi ayy tombik olmasın diyince normal haftasına göre maşallahı var dedi :)