Minikmucizem_ eknsnsr98 beyaz tenliyim ama ilk ogrendigim gunden itibaren koyulasti suan kopkoyu ve koyu alan buyudu 18 haftaligim
Ecemsbaby Annevebebisi doğrudur 😊 bu göbekte oluşan çizgi için onu okumuştum göğüs için de geçerlidir diye düşündüm 🙈
Htcali eknsnsr98 canım benimki hemen koyulaştı erkek olcak dediler sonuç dogru cıktı cok koyulaşırsa erkek oluyormuş ☺
Ecemsbaby Htcali sizin kaç haftalık koyulaştı , benmde erkek ama değişiklik olmadı sadece etrafı genişledi 🙈
glnzk nagolinda 😂😂25. Haftadayız bendede durum ayni cok fazla koyu ogluşum olcak İnşAllah ama ben durumdan hoşnut degilim 😂😂
Erenes Ecemsbaby ben bembeyazim canım 38 haftalık olduk beyada bir koyulasti ben bile şaşırdım son aylarda dahada koyulasiyor
Yasemin345 nagolinda Ecemsbaby canım benim kapkara bisey oldu süt beyazı olmama ragmen😂 çikolataya batirmissin gbi hemde. 😁
Seda_123 eknsnsr98 10.haftadan sonra koyulasmaya başladı beyaz tenliyim kızım olacak belli oluyor yani koyu olduğu 😂 Birde koyulaştıysa erkektir cinsiyeti dediler ama yanıldılar 22.haftaya girdik cinsiyeti değişmedi