Ecemsbaby eknsnsr98 ben 17.haftadayım aynı, beyaz tenli olanların o kadar koyulaşmıyordur sanırım bir yerde okumuştum koyu tenlilerde daha belirgin oluyormuş. Yine de belli olmaz 🙈
Mervesbaby eknsnsr98 18 haftalık hamileyşm 17. Haftadan sonra koyulaştı pembeden birden kahverengiye döndü 😁 ve kenarlarında bezer gibi çıkıntılar oldu. Ama hepsi hormonal normal şeylermiş.
nagolinda Ecemsbaby ben beyaz tenliyim ve göğüs ucum bir koyulaştı ki sanki kara kına yakmışsın gibi 😂 ilk başlarda yadırgıyordum şimdi hoşuma gidiyor 🙈
Erenes Ecemsbaby ben bembeyazim canım 38 haftalık olduk beyada bir koyulasti ben bile şaşırdım son aylarda dahada koyulasiyor
Yasemin345 nagolinda Ecemsbaby canım benim kapkara bisey oldu süt beyazı olmama ragmen😂 çikolataya batirmissin gbi hemde. 😁
Tuba_ Koyulaşma olmadıda kenarlarına böyle ince küçük yağ bezesi gibi birşeyler cıktı internetten araştırdım normalmış artık birazda büyüdüler 🙈
eknsnsr98 Tuba_ benimde koyulaşma yok sadece küçük bir kaç tane dediğin gibi ya bezesiymiş onlardan cıktı
glnzk nagolinda 😂😂25. Haftadayız bendede durum ayni cok fazla koyu ogluşum olcak İnşAllah ama ben durumdan hoşnut degilim 😂😂