Dilek6161 sinber cok sevindim sebin adina canim rabbim bebegini gormeyide kucagina almayida nasip etsin inan merak ediyordum haber verince mutlu oldum
sinber Tugcemeyrili ben de Meriç beye gidiyorum çok iyi bir Dr ayrıc baya tecrübeli bana bi çok hastanede drlar kürtaj demesine rağmen en son Meriç beye gittim ve ikiz olduğunu ama birinin söndüğünü diğerinin yeni geliştiğini söyledi 10 gün daha bekledim ve dün çok şükür bebeğimi ve kalp atışını gördüm sayesinde kürtaj olmadım gerçekten tavsiye ederim
Umayerdal snurdemir bende dr arayışı içindeyim Medicalpark da olsun istiyorum ve çiğdem hanımı merak ediyorum yasemin tontuş ve esin hocaoğluna gittim yasemin hanımın yüzü çok sert esin hanım iyi gibiydi ama yeteri bilgi verip ilgi göstermiyo. Nilay karaca ve çiğdem pulatoğlu arasındaym
snurdemir Umayerdal bende shahla hocaya gidiyorum canım çiğdem hoca hakkında çok fazla fikir veren olmadı doğumuma da az kaldığı için onu tercih ettim
HanifeZuzu Çiğdem hanımda sertmiş ben nilay karacaya gidiyorum henüz bir kez gittim ama normal davrandı
Umayerdal snurdemir Shahla hanımdan memnun musunuz peki? Nilay hanımın gece doğuma girmemesinden dolayı sanırm bende shahla hanımı tercih edicem
Busucan Umayerdal 2 kaybımdan sonra ilk aylar her kontrole kaybettim korkusuyla ağlayarak girerdim beni ne sakinleştirirdi canım doktorum ❤️ Her konuda mükemmel bir doktor sağlıklı bir sezeryan doğum yaptım 2. Gün ayaklandım kesinlikle öneririm.
snurdemir Umayerdal 2 kere gittim çok sakin bi doktor biraz dinlemiyor sorularını gibi geldi bana ama