Dilek6161 çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kızıma hamileyken bayan bi dra girmeye başlamıştım Nilüfer’de sanırım öğlen 12 gibi hastaneye girdim kızım kaburgama çıkmıştı yukarı ittiriyordu aşağıda bişey yoktu belim de çok ağrıyordu Doğuma 20 gün vardı hiç ilgilenmeden nstye yolladı snr bş daha dur görmedim odaya aldılar akşam 10 a kdr hemşireler 5 serum taktılar 20 dkda bi ilaç verdiler Doğum önleyici Dr gelsin diye yalvardım Doğuma alın iyi değiliz diye ki kusmaya morarmaya başladım yerimde duramıyordum normal dışı bişey olduğunu anlamıştım karnım dikdörtgen olmuştu en son hemşireler nstye bağlicaz dediler oraya giderken tesadüfen Cengiz bey gördü beni 3 m öteden bağırmaya başladı hemşirelere tıbbi dilde bilmem ne başlamış nöbetçi dra hbr verin hemen diye de ondan snr ciddiye aldılar acil sezeryan ve kordon kopmuş snr Dr Oğuz’da yanıma geldi geçmiş olsun 1 saat daha geçse ikinizi de kaybediyormuşuz diye
Derken kızımın beyin zarında sızıntı şeklinde kanama var diye küvete aldılar antibiyotik tedavisi başladılar ben de tüm tetkikleri alıp başka ildeki Dr arkadaşım gönderince kıvırdılar ama 9 günümüze mal oldu tabi