Pnrbtr mayis13 sağlık ocağında verdiyseniz o akşam saatlerinde yada gece de sisteme girebiliyor. Haberiniz olsun
mayis13 Pnrbtr bilmiyordum bunu canım teşekkür ederim ama e devlet şifrem vs. Yok mecburen yarını bekleyeceğim dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏🏼
Umutherdaimvar mayis13 canım öncelikle hayırlısı olsun tahlil.gentr gibi bi site var sanırım oradan tcni doğum tarihini girince görebilirsin google yazıp bi dene istersen
mayis13 Umutherdaimvar baktım canım şimdi ama devlet hastanesinde değil sağlık ocağında verdim kanı o yüzden çıkmıyor teşekkür ederim
mayis13 Hep dua ederdim Allahım kimyasalda olsa bir gebelik yaşayayım en azından olduğunu göreyim diye o kabul oldu malesefff....Beta 0 sıfır çıktı kimyasal gebelik dediler şimdide ara ara pıhtı şeklinde kanama geliyor ... Hayatımın en güzel birkaç gününü yaşadım.
ylzzz mayis13 geçmiş olsun bi daha kimyasal gebelik olacak diye bişey yok hamile kalabiliyorsun işte ne güzel. Birçok kadın kimyasal gebelik geçiriyor erken dönemde sonlandığı için haberi bile olmuyor.