MeltemKurt Bugün hormonlar beni eli geçirdi 😬 Bi ağlayasım var ki ağladım biraz arada oluyorum böyle bebişimde bende daralıyoruz sanırım zaman geçtikçe 😬☺ Ama onun hareketleri Yok mu ahhh ❤❤❤
aslicerkan MeltemKurt amin insAllah 🤗💗ayni doğarız belki 💗benim kizim olucak sizin 💗bende guriyorum aglama krizlerine sanirim hormonlar tavan yapıyor ☺💐🌸
MeltemKurt aslicerkan benim de kızçem olacak inşallah Melis'M ❤ Hayırlısıyla gelsinler 💞😍🤰🏻 Dediğiniz gibi belki aynı zamanda olurlar siz isim ne düşündünüz 👼🏻
BayanYaman TubaYamurByskn benide tam tersi bişeyin bilinmez olması tedirgin ediyor ama doğumdan sonra bunu tekrar konuşabiliriz o zaman belki keşke bilmeseydim diyebilirim 😂😂
Oge MeltemKurt öyleymiş ama o kdr yorldm ki yatmaktan erken doğm riski vardı şimdide doğmuyor 🤣🤣🤣 inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler hayatlarımıza
MeltemKurt Oge 🙏🏻🙏🏻 Amin inşallah evet yatmalar skıntı Allah'a şükür öyle sürekli yatmam gerekmedi ama bu son zamanlar gece uyumaları dönmeleri zorlaşıyor tabi 😬☺ Her anı güzel ve özel yine de 😍❤
BayanYaman Betbet bol bol dua et canım daha zamanın var çözülür belki Allahtan umut kesilmez hem çözülmesede sağlıkla gelsinde sezeryan olması farketmez
Betbet BayanYaman aynen canim normali cok istiyorum ama bebegimin sagligindan onemli degil hic bir sey Allah hepimizinkine saglik versin insallah ve bize 🙏
elosunmomyyy MerveTaer aynen canim aynen😍😍rabbim hepimizi sağlıklı bi şekilde sağ salim yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin