BayanYaman Saya saya sonunda geldi bizim ayımız. Bulantılar tedirginlikler ağrılar derken sona geldik. Nasıl hissediyorsunuz mart anneleri 😍
MerveTaer BayanYaman heyecanlı ama korku yok çok şükür Çarşamba günü inşallah erken gelmezse 37+6 yız
Burcuk BayanYaman eveeeeet!!!! En Son 99güne sevinmiştim bi baktım 20 kalmış 🙂) anne olacağız Allah’a şükürler olsun.!!!
aslicerkan BayanYaman merak ediyorum heyecanlıyım son 26 gun ama sanki daha cok varmis gibi hissediyorum źaman cabukta geçiyor hafif hafif kasilmalarda başladı her sey cok guzel insAllahta böyle devam eďer yani kolay dogum olur hepimiz icin oyle olsun insAllah 🤗
BayanYaman MerveTaer bende çoğunlukla heyecan azda olsa tedirginlik ve korku var ilk olduğu için sanırım başıma ne geleceğini bilmemek ürkütüyor biraz. Sezeryan mı olacaksınız sizin tercihiniz mi yoksa bebek ters veya çatı mı dar ?
TubaYamurByskn BayanYaman benm ikinci geliyor Allah ın izniyle ilk im de başıma ne gelecek bilmiyordum rahattım şimdi biliyorum korku var tam tersi 😄
MerveTaer BayanYaman canım benim sezeryan daha önce olduğum kadın Doğum ameliyatım var ve tüp bebek benim ilk çocuğum olacak inşallah
Ayce08 MdhTpz Merhaba Selma ömüre gidiyormuşsunuz sanırım doğum yaptınız mı herhangi bir sorun yaşadınız mı merak ettim memnunmusunuz🤗😌
Oglannesi Hiç zaman geçmiyo 11 gün kaldı ama halla tık yok 38+3 olduk oğlumun gelesim yok sanırım sabırsızlandim iyice korkum yok bir an önce gelsin istiyorum ama gelmiyor ☺☺
chipchip Oglannesi benimde aynı sizinle, bekliyoruz bakalim 🙂 p.tesi gecesi nişanda gelmisti ama gerisi gelmedi
BayanYaman TubaYamurByskn benide tam tersi bişeyin bilinmez olması tedirgin ediyor ama doğumdan sonra bunu tekrar konuşabiliriz o zaman belki keşke bilmeseydim diyebilirim 😂😂
Drmzi Bizimde 8 günümüz kaldı 38+6 ama oğlumun oğlumun yok sanci leke su açılma hicbisey yok pazartesiye kadar gelmezse sezaryen olacam
MeltemKurt aslicerkan bizimde 26 günümüz var 😍 Bakalım ne zaman gelecek bizim ponçikler hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻👼🏻
MerveTaer elosunmomyyy benim Çarşamba günü 38+5 te canım neden senin 37+6 biraz erken gibi gibi geldi
Gamze-nil Bizde 37+6 da yız zaman azaldıkça heyecan tavan yapıyor birde bilinmezlikler ooo stres tavan 😀
Oge Bu erkekler tembel mi oluyor yahu ne sancı ne nişan hatta bana bi enerji geldi evi komple kaldrm indiresm vr o derece 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
MeltemKurt Oge aman o enerjiyi öyle şeyler için kullanmayın çünkü Doğum için verilmiş bir enerji o Doğum anında lazım olacak 😍 erkekler biraz işi ağırdan alıyor genelde 😍😂😂
Yusufaras Oge ay bu yazında kendimi gordum valla herkes bana dikkat et son ayim diyor ama ben tam tersi hergun dip bucak temizlik yapiyorum hava iyi gitse halılarımı yikicam o derece 😁😁
aslicerkan MeltemKurt amin insAllah 🤗💗ayni doğarız belki 💗benim kizim olucak sizin 💗bende guriyorum aglama krizlerine sanirim hormonlar tavan yapıyor ☺💐🌸
Oge MeltemKurt öyleymiş ama o kdr yorldm ki yatmaktan erken doğm riski vardı şimdide doğmuyor 🤣🤣🤣 inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler hayatlarımıza
Betbet BayanYaman bende hic bir duygu yok nedense dogumu düsünürsem cok heyecanlaniyorum kizima kavusacagim ama düsünmemeye calisiyorum zaten kordon dolanmis bebegime 2 haftadir dogumu nasil yapacagim da belli degil normal istiyordum ama nasip olmayacak sanirim. 35+4üz bu arada
BayanYaman Betbet bol bol dua et canım daha zamanın var çözülür belki Allahtan umut kesilmez hem çözülmesede sağlıkla gelsinde sezeryan olması farketmez