Emine82 Aylineren baş çevresi sınır 100 müş bizim oğlan da sınıra yaklaşmış doktorum zaten normal yanlısı ben istemediğim halde normalse normal olur diyordu şimdi kafası ve kilosu önde olunca 40 haftaya kadar bebek gelmezse 4 kiloyu bulur dedi normal zor olur dedi iki hafta sonra çatı muayenesi yapıp bebeğin durumuna göre karar vericek
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ben hamilelikten once 3 ay kullandim. Simdi 5+4 um hala kullaniyorum, bir 3 ay daha kullaninca fazla mi olur acaba? Doktoruma henuz soramadim merak ediyorum
Zeynepnacar SenHepMercimekOlarakKalacaksin en güzelini yapmışsın, genelde hamile kalmadan üç ay önce kullan diyor uzmanlar. Şimdi sen de 12. Haftana kadar kullan inşallah.
Fatmafatma SenHepMercimekOlarakKalacaksin benim bildim ilk uc iciliyor folik asit bence birakin derim
Zeynepnacar SevgiiOA doktor ilacın daha var mı dedi var dedim kullan bitene kadar o zaman dedi, çok var kutuda diyince o zaman bırak dedi kafam karıştı 🤔
Gulceasl Zeynepnacar Bana da doktorum folik asit daha var bitmedi dediğimde bitene kadar kullan demişti, kullandım 16.17.haftalardaydım bitirip bıraktım. Zararı olsa dr. içme der zaten niye bitir desin ki
SevgiiOA Zeynepnacar bırakabilirsin dediğim gibi zaten içtiğin ilaçlarda yeterli miktarda var zaten. Multivitamin devavit. Kan ilaçlarında da var 😌
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Fatmafatma ama hamile kalmadan onceki 3 ay icmistim. Hatta doktorlar da bu sekilde oneriyor. Hamile kalmadan 3 ay once baslayin kullanmaya diye. Ama simdi bir 3 ay daha kullansam fazla gelmezmi acaba diyorum
baharclk Zeynepnacar 3 ay kullaniliyor ama ilacin bitmediyse az daha uzatilabilir canim onda bsy yok bi hafta fazla icmeyle nolucak zararli bi ilaç mi takviye o bizim icin. Benimde bikac tane kalmisti doktor randevumada bikac gun vardi bos gecirmemek icin kullandm bitince doktorum decavite filan geçirdi
Bnarinn Zeynepnacar 12 haftadan sonra decavite geçtim vitamindir kan ilacı doktor gerekli görmeden kafanıza göre kullanmayın sadece kadın Doğum doktorunuzu dinleyin
Ayselcnt haftaya kadar kullandım.. banada ilacı bitir bırak demişti.. bu arkadaşım benden daha fazla kullandı.. yanlış hatırlamıyorsam hafta ya kadar kullandı.. Bu kişiye göre değişiyor olabilir.. bu yüzden doktorun dediğini dinleyin.. Doktorunuz devam edin dediyse edin..
Estur Zeynepnacar benim ilacım 10. Haftada bitmişti o yüzden o zaman bıraktım canım sonrasında başka vitamin kullanıyorum.
Ikinciyibekliyorum Zeynepnacar en fazla 12. Haftaya kadr kullaniliyor . Benim doktorum 11+2 de kesti folbiolu
gulfemakin Zeynepnacar merhaba ben ilk uc ay kullandim sonra verilen omega 3 un icinde de mevcut 200 mg kadar
Kimyagercik Zeynepnacar 3 . Aya kadar kullandim aratani icinde arada ic bitsin dedi onu oc5igin gunler vitamin icmezsin demisti