Mineszn Zeynepnacar banada doktorum 12 haftya kadar kullanıcaksın dedi bıraktırdı vitamin ve kan ilacı verdi
matruskaa Zeynepnacar 12.haftada bırakılıyo canım daha sonrasında içinde folik asitinde bulunduğu çoklu vitamin hapına başlatıyolar elevit tarzı
Aslannnn Zeynepnacar 16. Haftada tamamen biraktim diye hatirliyorum daha sonrada kan hapi ve balik hapi kullanmıştım
SevgiiOA Zeynepnacar ek olarak aldığınız decavitte zaten var folik asit. Zararı olur mu bilmem ama 12. Haftadan sonra bir faydası olmaz diye biliyorum 😌
AliAsaf Canm o ilk 3 ay kullanılıyor sadece bende de kaldı doğumdan sonra belki tekrar kullanırsın dedi ama 13. Haftada bırakman lazım 2. 3 aylık döneme girmişsin sen doktoruna iyi sor bi yanlışlık olmasın
Fatosumum İlk 3 ay kesin kullanmalısın sonra ister bırak ister doğuma kadar devam et devam edersen faydası var zararı yok dedi bana doktor ben kullanıyorum çocuğuma yarasın maksat 😍
Zeynepnacar Fatosumum bende aslında ilaç bitene kadar kullanmayı düşünüyorum, doktor dediyse bi bildiği vardır 😇
MerveErdalKam 19+5 deyiz hamile kalmadan 1 ay önce başladım hala devam ediyorum kesilmesi için bişey demedi dr um
Fatmafatma MerveErdalKam birakin ilk uc ayda icmeniz gerekdi bende 19 haftaligm 3uncu aya girince birakdim birak bence artik sende 4 bucuk aylik olacaksin
MerveErdalKam Fatmafatma haklısın aslında aama dr her gittimde soruyorum devam diyor omega3 un bi ilacı birde regenesis kullanıyorum ne zaman derse artık o zman kescez😀
Zeynepnacar SevgiiOA doktor ilacın daha var mı dedi var dedim kullan bitene kadar o zaman dedi, çok var kutuda diyince o zaman bırak dedi kafam karıştı 🤔
CiaoBella Ben ilk üç ay solgar kullandım sonrasında maltofer verdi calcimax ile. Maltofer doğuma kadar kullanılacak dedi hala kullanıyorum aslen demir d vştamini vs ilacı ama içinde folik de var ğstünde yazıyor. Özetle foliki de doğuma kadar almış oluyorum.
CiaoBella Kızlar burdan kafanıza göre bırak artık ya da kullan yazmayın kimseye hiç bir ilaç için. Biz doktor değiliz. Kendi doktoru ne derse onu yapsın. Her gebenin dueumunda bir değil. Bazı arkadaşlar bırak artık falan yazmış hoş değil.