gizemmm 37 den sonra lansinoh sürebilirsiniz. Sadece yumuşatmak İçin. Yara olmaması İçin. 37 den önce Doğumu tetiklediği İçin önermiyorlar. Göğüs ucu hassasiyetiniz yoksa göğüs Kalkanı kullanmayın. Doğum sonrası göğüs Kalkanını uzun bir süre kullandım. Kurtarıcım oldu diyebilirim Göğüs pedini göğüs ucu hassasiyetiniz bitince kullanın. Yoksa çanınızı acıtır. Şu an göğüs Kalkan’ı kullanmanızın bir anlamı yok yani. Ayrıca Kalkan’da iki ayrı kapak var. Biri delikli, biri deliksiz. Deliksiz olanda sütler birikince akmıyor. Biriken sütleri biberona aktarıp bebeğe verebilirsiniz. Sadece göğüs Kalkan’ımda 120 cc süt birikiyordu maşallaj diyeyim
sevdicek BuluttSecil zararlı değil mi emmesi? Ne bileyim ilk 6 ay su bile vermeyin diyo doktorlar. Kremi emmesi içimi rahatlatmiyo hiç 🤦♀️
BuluttSecil sevdicek lansinoh baya köklü bir marka . Böyle yanlış birşey önermezler diye inanıyırum ama kimyasala karsıysanız kakao yağı da öneriyorlar
Seyuba sevdicek ben yazılanlardan sonra sürmeye başladım baktım aynı vazelin gibi sadece kokusuz, anlamaz bebek bence
Mkemal duygusm avent kullandım. yaralarım çabuk iyileşti bebeğimi rahat emzirdim. Ayrıca fazla süt Kalkan’da birikiyordu başta bebek yeterince besleniyormu emin olmak için ölçüm yapabiliyodum, bazende fazla sütü saklıyodum.
Mkemal duygusm benimki gümüş değil. Ama gümüşün yarayı daha çabuk iyileştirme etkisi var. Onu kullananlarında memnun kaldığını duydum.