Happy_mom Nesiii bende 15den yanir Allahim ele pis olur.men yoğurt icirem.heyva yeyirem .birde barjom icirem
Seda05 Nesiii doktoruna söyle canım midem yanıyor diye rennie duo diye şurup veriyor ben öyle yapmıştım çünkü işe yarıyor bide soda ☺️
Esmayusuf33 1 su batdagi sutu kafaya dikmeden 1 er dakika arayla yudumlayin eger ona ragmen gecmiyorsa 2. Su bardagina gecin ayni sekilde icin mutlaka geciyor benim cok yogun bi sekilde oluyor ozellikle gece 3 gibi sut kesiyor hemen
Nurdem33 Nesiii bende 23 +3 günlük hamileyim yangın 🔥 var sanki öle kötü bide böle devam eder sanırım doğuma kadar 🥺
Asyagizem Nesiii ay yemek borusu yanığııııııı nihayet beni anlatan bir post ...... ölecekmişim gibi nefesim kesiliyor yandığında . Şurup vermişti Doktor bir tane bir süre işe Yarıyor sonra yine başlıyor
Mervesnck Net bie cozumu yok canim sut ve sade soda bir nebze hafifletiyor o kadar bende aynisindan muzdaribim 😶😓 Nesiii
Ancelina Bende sadece rennie ve gaviscon gibi şuruplar ise yaradı. Özellikle gece uykumdan uyandırıyor yanma. Bir kaşık şurup içince anca uyuyabiliyorum tekrar. Ne kadar ilaç içmemek icin dirensem de alev alcam içmesem 🤪
Cagla29930 Nesiii içtiğim ilaçlardan benimde midem mahvoldu çareyi soğuk sütte buldum sabah aç karnına birde gece yatmadan 1 saat kadar önce içiyorum çok şükür iyiyim şimdi 😊