Nifty test?
Benim ikili test riskli çıkmıştı nipt testi normal çıktı.
Pamukkale üniversitesi ücretsiz yapıyor.
Ücretsiz diye yaptırdım yoksa 3000 tl verip yaptırmazdım. Ki sizin risk bile çıkmamış bence içinizi ferah tutun 👍
- Düzenlendi
ezoterik ikili testinde sorun çıkanlara ücretsiz yapılabilen bir test ama ikili test düşük risk dediyse ücretini ödemeniz gereken bir test. Benim de ikili testim sorunsuzdu ama ben tamamen şahsi isteğimden ötürü doktorumla da görüşüp yaptırdım arastirdim yurtdisi vb bir cok firma var ben genoks firmasında 12.haftamda yaptirmistim 2500 tl odemistim. Sonuçlar en uzun 10 iş gününde çıkıyor. Sonuclarin içinde cinsiyet göz rengi vb şeyler yok. 3 ana hastalık, 4 genozomi ve 63 kromozomal rahatsızlık kontrol ediliyor. Açıkçası benim genoksu seçmemdeki en büyük etken bu kadar çok anomali kontrolü yapması ve bebegin tüm kromozomlarıni taramasiydi. Sonucum ikili test gibi cok sukur dusuk risk olarak geldi. Testlerin sonucu ana üç kromozom bozukluğu için %99.9 diğer 4 genozomi için %95 diğer 63 anomali için %85 diye biliyorum. Tabiki %100 diye bir durum söz konusu değil amniyo sentez de bile %100 oran verilmiyor bu bebeginize hic zarar vermeden onun sağlığıyla ilgili büyük oranda fikir sahibi olmanızı sağlıyor.