AygyulSina gezentianne kaniti var kaniti bos konusma kimse durduk yere yazmadi sebebinide öğrendik neden annesi oyle demis diye bide fatos ablaya demediginizi birakmadiniz
Mercimek9389 Dünyanın en fedakar doğum hikayesiydi. Mücadelen çok güzeldi Demet Abla.. Elinden geleni yaptın.. Rabbim mekanini cennet eylesin..
Alarasel Ftmemne maşesfki vefat etmş iyi yürekli gzl anne😢😢😢😢savaştı kızı için doğm yaptı sonra dayanamadı daha fazla Allah sn o yavurunun kaderini güzel yaz Yarabbi
Glpri DemetDigesu çok güçlüsün canım kendini böyle motive et kızında sana çekmiş şükür. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın 🤲🤲
Hzlhakko DemetDigesu üzücü haberini asla ama asla paylaşmak istemezdim elciye zeval olmazmış çok üzgünüm mekanın cennet olsun güzel yürekli savaşçı kadın 😭 minik yavrun ömür boyu sağlıklı büyüsün kimseler üzmesin allahım onu korusun 🙏🙏
Cigdem1987 DemetDigesu Ben burada kasintilarimi kafaya takip offlayip puflarken sen ne uzuntulerle ugrasip ne savaslar vermissin... Rabbim mekanını cennet eylesin 🙏🙏
F_celik DemetDigesu rabbim minik meleginizi ve sizi korusun en kısa zamanda şafi ismiyle şifa versin insallah.. 🙏
LoriLori DemetDigesu Allah yar ve yardimcin olsun,acil Sifalar versin insallah,biz butun hamilelerin duasi ile insallah atlaticaksin..beninaniyorum buna.bebisin anali babali buyusun canim benim🤲🏻😘😘😘😘😘
Badevehande Badevehande bu yorumu yaptığımda cenneti hak ettiğini biliyordum yerinde rahat uyu cennetlik anne❤️
Semraca 13 eylülde sırf hikayesini okuyup çok üzüldüğüm için üye olup yorum yapmıştım. Çok çom çok üzüldüm umarım huzura ermiştir umarım evladı her daim güler annesinin gözü arkada kalmaz. Ne dertler var şükretmeyip şikayet ediyoruz rabbim cennette en güzel yeri nasip etsin inşallah 🙏
AyseTugba22 DemetDigesu Allah rahmet eylesin nur içinde yat yavruna rabbim uzun ömürler nasip etsin güzel anne melek anne ☹️🌹
Kubraacar07 DemetDigesu Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin pis hastaliktan kurtulursun inşallah