arastirmacianne gezentianne peki bu yazıyo kendisi yazmadıysa biri neden onun yerine böyle bi şey yapıyor 😩😭
Asliyamac Kızlar demetin instagram sayfasına bakın kendisi yazmış az önce 3 gün komada kaldım anneler kolay kolay ölmez diye .. çok şükür iyiymiş kendisi 🙏🙏🙏
gezentianne kamileguveloztrk ay kim neden böyle mesaj yazıyo yok annesi öldü demiş ona mesaj gelmiş allahım ya rabbim çıldırdm
Nihalcakmak58 gezentianne fatos isimli arkadasa yazik oldu zan altinda kaldi yaa..diger arkadaslarda bildigini paylasti kimsenin art niyeti yoktu cunku ..herkes birbirine girdi gerci gergindi herkes uzuntuluydu ..sukurler olsun yasio ya onemli olan o hersey tatliya baglanir unutulur tartismalar..
AygyulSina gezentianne kaniti var kaniti bos konusma kimse durduk yere yazmadi sebebinide öğrendik neden annesi oyle demis diye bide fatos ablaya demediginizi birakmadiniz
Annemmm2 DemetDigesu Sen çok güçlüsün bu kadar zorlukların üstesinden başta Allah sonra senin büyük inancınla geldiğine inanıyorum. Umarım rabbim şifa verir bidaha böyle kötü günler yaşamazsın bebeginle önünde mutlu huzurlu cok güzel günler olucak.. Hep dualarımdasınnn🤲❤️
Nur1991 Allah'ım içim sızladı hangisi doğru arkadaşlar çok kötü oldum Allah göstermesin Rabbim bebeğine bağışlasın onu kesin bir bilgi yok mu? İnşallah durumu iyidir.
Ftmemne Nur1991 yaşıyor. 3 gün komada kalınca, annesi panik yapmış, psikolojisi bozulmuş öldü sanmış. O yüzden öyle yazmiş. Açıkladı kendisi