fundaguner herkese iyi gunler 35+3 gebeyim geceden beri adet donemimde hissettigim kramplar girmeye basladi ve gece bebegim cok hareketliydi. boyle bir durum yasayan var mi normal midir? kimseyi telasa dusurmek istemiyorum
Kucukannee fundaguner o haftadan itibaren bebek çok buyudugu icin yumurtaliklariniza ve idrar kesenize baski yapıyor ve doğum için vücut kendini hazırlıyor.. 39. Haftadayim ben de gün icerisinde birkac defa hissediyorum oyle ağrılar. Duzenli degilse takmayın
Merve04 fundaguner hemen doktorunuza görünün 1 haftadır aynı sancıları cekiyordum 34 haftadayım dün rutin kontrole geldigimde nstde sancım cıktı ve acılmam baslamıs 2 gün yatıs verdiler yatıyorum dünden beri hastanede
Handan0101 fundaguner bende 35+3üm aynı ağrılar bendede var adet sancısının aynısı dün doktora sordum artık normal dedi yalancı şancı onlar dedi ama terleme üşüme olmuyor tabi
Kelebegimmm Zaman tuta bilirmisiniz?39 haftadayım dün bende de oldu öyle ama zaman tutamam asla eğer doğum sancısı öyle bişeyse😐siz ne uzun süre olub olmamasına bakın.ben öyle ağrı hiss edince uyuyorum eğer uyurken geçiyırsa hissetmiyorsam demek öylesineymiş diye bir taktik geliştirdim kendimce🤣
fundaguner Kelebegimmm agri giderek yogunlasiyor beyaz akintim ve sol kasigimda batmalar var alt karin bolgem agriyor :(
yagmurkar Erken Doğum yaşamayın da .. burada oyalanmayın doktorunuzu arayın yada hastaneye gidin lütfen 🙏 Doğumu ilaçla durduruyorlar
fundaguner Kelebegimmm merhaba az sonra otobusle gidecegim esime soyledim ama erken daha diye cok sallamadi 😦
Merve04 fundaguner gece ates basması ve kusma oldu 2-3 kere fenalıklar basıyordu oda acılmadan oluyormus
Byhnyvz fundaguner canım 35+5 Benimde geceden beri var sürekli karında sertlik de var bnm doktor yarın varmış gidemedim bnde