Salihinannesi Belirsiz5217 daha bizde gelen giden yok, kanlı akıntı devam ara ara şiddetli sayılabilecek düzensiz sancılar 😅 hayırlısı bakalım
Symm 37+6 benm dün catı muaynesi oldum lekenlemelerim geldi ve hala devam ediyo altımda 4 5 dk da bir anlık agrım oluyo kızlar dogum sancısımı bu suyun gelirse agrın cogalırsa gel dedi doktorum acıklıgımda var aynı zamanda bugün yarın gelir demişti bebek için
Salihinannesi Symm benimde öyle şiddetli ağrılarım başladı muayeneden sonra ama düzensiz şekilde, bebiş de çok baskı yapıyor ama bu şekilde 4 gün geçti muhtemelen doğumlarımız çok
Salihinannesi BamBi sanırım kilosu 3500ü geçmesin diye, minyonum çünkü normal doğum planlıyoruz çatı muayenesinde 3,500kg ya kadar bir sıkıntı olmaz ama üzeri olursa sezeryan olmak zorunda kalırsın boş yere demişti 🙁
Yegino kusyurek hepsi aynı mıdır bilmiyorum ama benim bulunduğum yerde doğum başlamadan bakılmıyormuş yani hangi arkadaşa sorduysam yapılmadığını söyledi bende gidiyorum devlete bana da yapılmadı özelde bakıldı 37nin başında
Yegino Salihinannesi bende 37+4 üm ve tam bu haftanın başında çatı muayenem oldu ağrı sızı duymadım hiç ama 2-3 saat sonra peçeteye kan geldi lekelenme şeklinde bi kaç gün devam etti ara ara sildiğimde kan vardı ama nişan mı muayeneden mi oldu hepsi hiç anlayamadım 🤷♀️ sancım falan da yok hala 1 cm açılmam vardı sadece ne oldu bilmiyorum
Daphne Yegino Gebe okuluna başladım geçen hafta eğitimi veren ebe hemşire çatı muayenesi diye bir muayene yok dedi. Suyunuz gelir sancıyla vs gelirsiniz o zaman bakılır dedi. Gebe okulu eğitim araştırma Hastanesi'ne bağlı.
Bellabells deletedmom9494 SalihaSomuncu5 Benim de doktorum 39. Da yapacaz çatı muayenesi dedi. Burda bakıyorum 36 da bile yapan var.benim bebeğim de kilosu fazla.merakla bekliyorum çatı kontrolünü.belki normal doğuma uygunsun derde sezeryan olmam.
deletedmom9494 Bellabells valla benimde doktorum birşey demedi henüz yarın olurum artık herhalde kontrole gidicem bakalım
Daphne gizemmm Doktorunuzun yaklaşımı çok iyi. Birkaç arkadaşımdan ve buradaki yorumlardan gördüğüm kadarıyla çatı muayenesi yapıp rahmi uyarıp doğumu öne çekiyor doktorlar 37de doğum normal sayılsa da bebeğin 39-40 kadar annenin karnında kalması daha iyidir. Bebek gelmek isteyeceği vakti kendi seçsin.
Tuana0207 Salihinannesi ben 38+5 im 3 haftadır temız temız gıdıom kı catıya gıreyım daha yapmadı dr. Sancım baslayınca mı bakck acaba anlamadm kı. Ultrasyonda catı gorunuo mudur acaba gerek mi duymuyor bilemedm. Her wc kalktıgımda bakıom nişan gelmiş mi diye yokk gelmıyo bır turlu
dvran22 Tuana0207 ultrasonda belli olmuyor canım elle muayene ediyorlar Yani el dediğim 2 parmakla muayene ediliyor
dvran22 Bende 37.haftadan itibaren durmadan doktoruma ne zaman çatı muayenesi olacağım diye soruyordum en sonunda dedi ki 39.haftadan önce bi sıkıntı olmadığı taktirde muayene etmiyorum ama 39haftaya girdigin gibi muayene edeceğim doğum şeklini belirlemek için ..perşembe günü 39.haftaya girdim ve doktor çatı muayenesi yaptırdı herşey yolunda normal doğuma engel bi durum yok tarzında şeyler konuştu ..Muayeneden sonra biraz leke geldi ve bitti ama o gün boyunca bebek sürekli aşağıya baskı yaptı, durmadan vajinadan ağrı çektim makata da ayrı bi ağrı giriyordu uyudum uyandım ve tüm ağrım geçti ..4 gün önce muayene olmuştum hâlâ bi belirti yok
Deletedmom0034 Bende 38+3te gittim muayenede nişanım geldi ve 2 cm açıklık vardı sancım hiç yoktu. Doktor bugun yada yarın sancılarla gelir doğurursun dedi ve aynı günün gecesi gittim sabahına kızımı kucağıma aldım😊