Babykurtay Kızlar oğlum olucak kesin olarak adını Alparslan Bazeyid koyucaz sizce nasıl ? Bide kayınvalidem faşist ismi dedi ben babamın adı Hasan ile seslenicem diyor nasıl bi yol izlemem gerek nasıl tavır koymam gerek ?
Gurbettebianne Babykurtay süper bir isimde karar vermişsiniz 🤗 Allahım adı ile doğup büyümek nasip etsin canım . Valahi ben senin yerinde olsaydı ; susmazdım bu çocuğun ismi bu Ve bunun ile seslenilecek derdim . Eşime de aynısı der bir karar alırdım Ve kimseye laf düşürmezdim . Allah yardımcın plsun. Canm
Dsa Babykurtay ne alaka ya illa muhalefet olacaklar asıl faşist sensin deseydin 😂😂 bence çok güzel isim ismi gibi güzel büyüsün inşallah. Bende Ata koyucam
Haticeyildiz Babykurtay fasist ismimi hey allahim ya 😀😀 tepkini koy kimse farkli isimle seslenmesin sectigin isimler cok guzel bide beyazıd mi olucak beyazıt mi
Babykurtay Gurbettebianne teşekkür ederim canim zaten dedim annesi babası bu isme karar verdi anne diye kayinvalidem inatla Hasan dicem diyor inat yani canım bı garip
gnc Babykurtay desin Canım onun ismi sizin koyacağınız isim zaten onun başka bir şey demesiyle değişmez ki ama inatsa sen inatlaşma ki oda bir süre sonda vazgeçsin
Babykurtay [bilinmeyen] bencede faşist ismi değil eşimde bende Osmanlı dönemini çok seviyoruz hep araştırma içindeyiz bu isimler içimize çok sindi gel gör ki durmadan müdahale kendi ailem saygı duyarken karşı taraf çıldırıyor
lkayRazgatLolu Babykurtay eşimde de aynı şeyi yapmışlar. Babaneler dedeler kavga etmiş biri Hüseyin biri ilkay die tuturmuş. İkisinide koymuşlar ama hüseyin die seslenirmiş sadece dedi şimdi bütün sülale ilkay dior hüseyin kimse demiyor ztn kendide hiç sevmiyor😂 ama kayınvaldem çok pişman burak ta hevesi varmış ddm anne nası bebeğinin ismine karışırlar sana sormazlar ddm cahilmişim çok pişmanım dio.
Babykurtay hetamamcanim gerçeği bayezid siz sanirim T ile bitiriceksiniz sizinkinde çok güzel olmuş ❤❤❤
hetamamcanim lkayRazgatLolu dimi 😃 biz biraz zor bebek sahibi olacağızda eşşm Ertuğrul ben beyazıt istiyorum hehe bizde dedik koyalım madem öyle kocamı kırmıym 😃
hetamamcanim Babykurtay evet biliyorum ama beyazıt olarak daha rahat söylendiği için öyle tercih ettik aslında bi manasıda ypk yezidin oğlu yezidden gelen demek ama ben bayezid-i bestami hazretlerinden esinlerek koymak istedim öyle işte 😃
Sonay Babykurtay ay çok guzellllll benimm Kızım olursa Melike Sare koycam ikinci oğlum olursa eşim Alparslan koyucak. Çok seviyorum o ismi bence çok guzel Allah ismiyle yaşatsın 😘