shrbrk evdeyim çalışmıyorum 7,5 aylık hamileyim 8 kg aldım
Programım
7:30da güne ev yapımı elma sirkeli su ile başlıyorum yarım saat sonra yumurta peynir zeytin domates salatalık sınırsız yeşillik ceviz mutlaka ve mutlaka avokado ile çok güçlü bir kahvaltı yapıyorum yumurtayı hergün farklı yapıyorum sebzeli omlet sahanda ve göz gbi değiştirerek
Ara ögün çiğ badem çiğ fındık bir bardak kefir yada 1 elma, 2 mor erik mor incir vs vs tüm meyvelerden bir porsiyon hansini istersen ama iki meyve aynı anda değil şekeri tetikler oda bebeğe zara veren bişey
Öğlen sebze yemeği yarım lt kefir ve salata
Akşamüstü ara öğünde meyvenin hansini yemediysem yada kuruyemişi yemediysem onu tüketip dengeliyorum günde 3 lt ve üzeri su tüketiyorum çünkü egede yaşıyorum çoook sıcak 😓😓
Akşam
Et balık hindi den herhangi biri eğer öğlen sebze yediysem ona göre et yiyorum yada sebze yiyorum bol salata yoğurt şekersiz kompostolar dan bir kase gibi
Gece acıkırsam salatalık domates tüketiyorum çünkü domates çok kıymetli bu dönem likopen alıyorum bol bol vücuduma mesela karpuz kavun adet yiyorum canım çekmicek kadar 2 minik dilim gibi dondurma asla yemiyorum hamurişi asla yok ekmek çok nadir pazar kahvaltıları da şekersiz marmelat ile bir dilim
38 yaşındayım 2. Hamileliğim kesinlikle sağlıklı beslenme çok önemli kasmadan böyle beslendim çünkü yaşam şeklim de böyle çok hareketli biriyim sofradan hep hafif kalkıyorum yoğun yemek çok aç kalıp birden yüklenme vs gbi şeyler yapmıyorum size tavsiyem mevsiminde herşey den az az yiyin paket gıda tüketmeyin ev yemeği tüketin 🙏🙏🙏
sağlıklı bir hamilelik dilerim herkese 🙋🏻♀️🙋🏻♀️