Eftelya_ Beyzaercan yaaaa bende öğreneli çok az oldu pazartesi öğrendim tiroid hastası olduguö için hemen kadın doğuma gittim cumartesi 5 haftalık olacak vajinal ultrasonla keseyı görüntüleyebılırız dendii.. şuan 4+4üm dün değerim 424 idi..
Burc91 Eftelya_ canimmm vajinal kontrol tehlikeli diyolar hatta sakin o sekilde baktirmayin tehlike yoksa diyolar , genelde ilk zamanlar ultrason olur ben 5 haftalikken hamile oldugumu ogrendigimde direk ultrasondan baktilar
Burc91 Beyzaercan zaman cok hizli akiyor canim bi bakmissin dogum gelmis 😍😍 hayirlisiyla hep birlikte kucagimiza alalim 😍
Ylz34 Mervemirac iyi gidiyor dedigim gibi hiç mide bulantı tiksinti aşerme yok aksine iştahım yerinde 2 kilo bile aldım hemen koyafetlerim dar geliyor basenlerim bacaklarım göbegim hemen çıktı😱
Esrakara74 Mervemirac ben 6+6 dayim 5 ile 6 arasinda hic bi belirti olmadi hatta mide bulantisini birak istahim acildi sanki herseyi yiyodum tam 6. Haftada bi basladi mide bulantisi simdi zorla yemege calisiyorum kokular cok mudemi bulandiriyo izellikle
Bdjd Mervemirac her kesde ayni diyildir benim 4 ay boyunca hic midem bulanmadi halsizlik olmadi uyku olmadi isdahsizlikde olmadi hic hamile deyilmisim gibi gecirdim ilk 4 ayi