Naznaz tubibon p.tesi sezaryene girecegim☺ maşallah baya olmuş inşallah bir an önce saglıcakla gelir paşa🙏🏻
tubibon Naznaz muhtemelen pazartesine bizimkide doğmuş olur allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğinizi
YusufElifKaya Biz de 40+1 olduk hala bi belirti ağrı sancı yok bide ultrason da bize yüzünü ekşitiyo ☺
tubibon YusufElifKaya biz artık yüzünü giremiyoruz ama benim avlunda annesinden ayrılmak istemiyor 40+3 teyiz
Oglumveannesi YusufElifKaya Suni sanci ile dogum baslatmayi dusunuyor musunuz.Bende de ayni durum var doktorum sali gunu yatis verecek 😣
CiaoBella tubibon ben de 40+1im belirtileriniz var mı? Bende arada vajinaya diken batması hissi bir de üç haftadır olan ağrısız kasılmalar var başka da bir şey yok
Oglumveannesi tubibon son haftalar tehlikeli degil mi doktorunuz suni sanci teklif etti mi ben de korkuyorum ama suni sanciyi kabul edicem gibi 😣
burcuali38 Bizde 39+5 olduk ama hiç doğmayacak gibi 😁 bel kasık ve çatı ağrısı çok oluyor adet sancısı gibi sürekli oluyor ama ne şiddeti artıyor ne düzeni dün kontrole gittik doktor 1 hafta daha bekleyelim diyor 1 haftaya doğmazsa suni sancı yicem galiba 😞
Oglumveannesi burcuali38 bende de ayni durum .Suni sanciyleolmazsa da sezeryan dedi doktorum .Allah yardimcimiz olsun
tubibon Zeynepmum kasılma var ama sancı yok açılmada yok ama bugün hafif hafif sizlanmalar başladı inşllah pazartesine doğar diye umuyorum.
tubibon CiaoBella rahimde baskı var ritmik kasılmalar var ama ağrı eşiğinde artış yok 40+3 olduk agrilar artınca sanırım doğum baslicak siz ne durumdasınız
CiaoBella tubibon bende ağrı da yok.. kasılma çok var ama sık sık oluyor kaç gündür ama sancı olmuyor su gelmiyor hiç bir şey olmuyor sanki daha yüz sene doğuramıcak gibiyim 🙈 Doktorunuz ne dedi?
tubibon Zeynepmum evet her doktor beklemiyo ama beklemek lazım bi sıkıntı yoksa gece 40+4 te nisan geldi sonunda artık bebiş gelecek belli oldu nstde azda olsa sancim cıktı çok mutluyum sonunda kavuşacağım minigime inşallah
tubibon burcuali38 inşallah ama umutluyum artık yavrum hazırlık yapiyo darısı sizlerede olsun bir nefeste doğsun yavrulamiz onca zaman yollarını gözledik
tubibon CiaoBella canim stres panik yapma bende çok takıyordum ama doktor strese girdikçe sezaryen ihtimaliniartırırsın dedi pozitif düşünmeklazım biraz başaracağımıza inanalım zamanı dolunca geliyor bebisler