Mervee07 Balimm daha almadım çok şükür 😅 55 le devam 19+4 teyiz ama artık alırım diye düşünüyorum boğazım hiç durmuyor sabahları ve arada geceleri karnım gurulduyor 😂
Ilknur_emin Balimm bende yazıyor canım yazmasa bile e nabıza gir sisteme tüm bilgiler giriş yapılmış oluyor.
Balimm @Ilknur_emin ama yazsa elimdeki kağıtta da olmaz mı elimdekinde yazmıyor sadcee ense kalinligi ve risk faktörleri yazıyor
Ilknur_emin Balimm kuzum ultrason cihazından kaynaklı olabilir yaptırdığın hasteneyi arayip sor istersn
Dilaemrh Ilknur_emin sağlık ocağındaki hemşire çağırdı beni doktoruma da sordum vurulabilirsin dedi. Tabi doktorun ne tavsiye ettiyse ona uy ama 30. Hafta geç değil mi?
Pofidik ayseegul_20 neden peki dörtlü tarama sonrası öyle oldu .. bu arada renkli.detayli ultrason kaçıncı hafta arasi
ayseegul_20 Pofidik Ikili taramam temizdi dortlu taramamda risk çıktı.Detayliyi bana doktor 20.haftada dedi ben biraz erken girdim riskim cikinca
Pofidik ayseegul_20 anladım ben ikili üçlü yaptirmadim şimdi detatli ultrason a gidecegim, sag salim gelir bebeğin merak etme
Tulaysezer Mervee07 18 + 3 oldum bende ve aynni durumdayim. Gun icinde karnim cok sisiyor. Sabah yok gibi ve cok keyifli oluyorum. Ama sonrasinda midem karnim taş kesiliyor, yemek yemek istemiyorum.
Mervee07 Tulaysezer o zaman bu haftalarda bu belirti gayet normal 😃 acaba sadece kendim miyim demiştim. Gördüm ki hepimiz de oluyor 🥰
Mevr Merhaba güzel anneler bizim bıdık da 19+1 oldu bugün 🤗 şöyle yazılanları okudum hep aynı şeyleri yaşıyoruz okudukça rahatlıyor insan. O akşam 9 aylık gibi olan karınlarımız ara ara ağrıyan karnımız aşıdan dolayı sızlayan kolumuz çoğumuzun hala bebeğini hissedememesi 😬 3 haftadır gitmedim doktora ben de heyecanla bekliyorum 20.haftayı hem doktora gitmek için hem de artık bebeğimi hissedebilmek için ☺️ Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 😍