ayseegul_20 Mervee07 keske bende yaptirmaz olsaydim bin pismanim.hep o daha genis bakiyo bunun dogrulugu daha fazla diye kandirildim
Mervee07 ayseegul_20 boşver canını sıkma. 2li testin temizmiş baksana. 4 lünün yanılma payı daha fazla diye okumuştum. En önemlisi ayrıntılı onda da Allah’ın izniyle bişey çıkmayacak içini ferah tut.
Mervee07 2annesi benim kendimde 7 aylık doğmuşum ve kalp deliğim varmış. Hala var kimi çocuklar bir şekilde kapatıyor kimisi (benim gibi ) kapatamıyor. Çok şükür kalbinde sıkıntı görülmedi.
2annesi Mervee07 evet benimde yiğenimde oldu öyle kapanmadı 6 yalında ameliyat oldu çok şükür sağlıklı 🤲🏻🤲🏻
ayseegul_20 Mervee07 ayrintiliya erken girdim iste normalde 20.haftamda girecektim test sonucum boyle gelince girdim cok sukur onda birsey cikmadi ama doktor bize yine de emin olmamiz lazim dedi yurtdisina kan gonderdik sonucunu bekliyorum
Ecemsbaby Ilknur_emin 17.haftadayız bizde, karnımda sertlik oluyor belli yerlerde ağrı oluyor azcık, bebeğin o tarafta olduğunu anlayabiliyorum ama elimle dokununca hissetmiyorum henüz 😊 koku hassasiyeti devam bacaklarım agrıyor şu sıra başka sıkıntımız yok
Dilaemrh Ilknur_emin 18+6 yız hergün biraz mide yanması yaşıyorum onun dışında problem yok😊 birde tetanoz aşısı oldum haraket ettiğimde kolumda hafif bi ağrı oluyor o kadar. Bir sorun yok şükür.
Ilknur_emin Dilaemrh canım bende tetanoz aşısını 30 inci haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum doktorum oyle tavsiye etmişti
Dilaemrh Ilknur_emin sağlık ocağındaki hemşire çağırdı beni doktoruma da sordum vurulabilirsin dedi. Tabi doktorun ne tavsiye ettiyse ona uy ama 30. Hafta geç değil mi?
Balimm @Mervee07 mrb bnde 19+3 normal cnm bnm de gece karnım baya çıkıyo sabah kalkıyorum o kdr sislkk yok olms sanırım gün içinde yediklerimzden kaynaklı bnde özellikle sabah karnımda kıpırtı lar hissediyorum bebek mi bilemiyorum inş yakın zmnda net hissederz😊
Mervee07 Balimm inş balım 😃ya çok değişik ya akşam yatarken koca bir şişlik sabah normal bir karın 🤷♀️ O his neyse bende hissetsem artık sabırsızlanıyorum 😉
Mervee07 ayseegul_20 ha o ayrıntıya dikkat etmemişim pardon. Bana da dediler o testi sonuçta her türlü kabulüm dediğim için yaptırmadım onu da. Beynimizdeki kistin dağılacağı ve Doğumdan sonraya bir şey kalmayacağını umut ederek 22. Hafta ayrıntılısını bekliyorum 👍🏼
Balimm @Ilknur_emin tetenoz aşısı için ben pzt gittim bana tam 20 haftalık ol öyle yaptiralm dedi 30 hafta çok geç degl mi acaba
Mervee07 Balimm 55 kiloyum ne çok zayıf ne çok kilolu bana göre normal ama bilemiyorum bide kız bebekler daha geç hissedilirmiş gibi bir söylenti var ama bakcaz 😂
Balimm Ben birazdan doktora gidecem 3 haftadır gitmiyorum çok heyecanlı oluyorum her gittiğimde bide bugün ayrintili ulturason için gün alırız heralde doktorum yonlendirecek😊
Balimm Bu arada kızlar bişey soracam ikili test yaptiranlar test sonucunda kağıtta burun kemiği ile ilgili bi bilgi yazıyor mu benim yeni dikkatimi çekiyor bnde bsy yazmıyor biraz düşündurdu bu beni ben testi kendi doktoruma yaptirmamistim o zaman tatile ol düğüm yerde yaptırdım sormayı unuttum bazılarında yazıyor bnde yazmıyor
Ilknur_emin Balimm bende yazıyor canım yazmasa bile e nabıza gir sisteme tüm bilgiler giriş yapılmış oluyor.