cansn99 sevgitekes evet baş aşağıda. Bişey sorcam vajinada ya da genital bölgede ağrı hiss ediyo musun bi sızlama bende var çünkü baş aşağı dönmüş ondan diyolar
Nuray_murat sevgitekes maşallh cnm güzel kilo almş artk yavaşlar ztn kilo alması bence takma sağlıklı olsn gerisi boş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn 🙏❤️
haklisinesracim sevgitekes benim 34. Haftada 2.200 dü 37 de 3200 dikkat et iri dedi doktor ben de korkuyorum ve açım doyacak kadar yiyemiyorum artık görsen diyet yapanlar benden çok yiyodur.
sevgitekes haklisinesracim bende dün fazla yiyemefim korkudan ama ac kalıyor insan bebeğin gunahina giriyo gibi düşünüyorum artık hayırlısı ne olursa üç haftada bir kilo almış sizinki maşallah
hilaleo haklisinesracim bana doktor 34+6 da 2240 kg için çok düşük dedi çok üzüldüm ama size göre sanki çok geri değil
EvaRos sevgitekes ultrasonun yanılma payı var neden bu kadar sorun ediyorsunuz şaşıyorum fransada 4 çocuğunu da 5 kiloya yakın normal doğurdu ablam hiç sorun olmadı bu kilo takıntısı ve sorunu sadece burda var bekleyin bi sabredin deneyin
sevgitekes Huzur_2019 öyle mi bizimki de herşeyi normal dedi de bir haftada 350 gram almasına şaşırdım yanılma payı varmış ama
sevgitekes Konul_Nilay çok az da deıl bizimki fazla 😄 şaşırdım bebeğime çünkü ben hep zayiftim benden böyle bebek olması tuhaf geldi 48 dim 61 olmuşum babasına cekicek herhalde
Eceyavuz sevgitekes benim 32 hafta da 1900 az geldi bana da.. Bence senin bebeğin iyi kii ultrason yanılma payı var kuzenimin bebeğine 4100 dediler cocuk 3600 doğdu
sevgitekes cansn99 ayn kaç haftadır hissediyorum yataktan dönerken çok yürürken artık bacagimi bile bukemiyorum çok agirlastik
Huzur_2019 sevgitekes ben 28 haftalıkkken gitmiştim daha önce şimdi üç hafta sonra çağıracak bakalım ne kadar alıcaz