sevgitekes 2 kilo 400 gram olmuşuz bana çok geldi ya sizce nasıl 32+1 de 2 kilo 50 gram boyu 45 cmdi bi haftada 350 gram almış doktor herşeyi normal 15 gün sonra gel dedi normal istiyorum böyle giderse olur mu sizin nasıl
Mavilianne sevgitekes Normal canım sen biraz bu kilo konusuna fazla takılıyorsun gibi geliyor bana 😌 Sıkıntı yapma kendine. Ultrasonda zaten yanılma olabiliyor doğunca bu rakamlar oynuyor. Sağlıklı olsun önemli olan bu hayırlı doğumlar 🌸
Sultanas sevgitekes bende 34+1 günlüğüm ve bebegimin kilosu 1300 müş gelişimi 2hafta geriden geliyor karın çevresi nasıl düzelir hiç bilmiyorum seninkinin kilosu gayet iyi bence
hunilimom sevgitekes çok takılma yanılma payı oluyor genetik yapılarda önemli 32.3 de 2 kiloydu 4 kiloya yakın doğdu 41.de😁
Nuray_murat sevgitekes maşallh cnm güzel kilo almş artk yavaşlar ztn kilo alması bence takma sağlıklı olsn gerisi boş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn 🙏❤️
sevgitekes Mavilianne ayn öyle de doktor sezeryanci olunca çok kilo alsın istemiyorum Bide kendime şaşırdım ben hep zayiftim bu zamana kadar 48 le hamile kaldım hatta bebekten beklemiyodum bu kadarını 😁
Mavilianne ftscebeci71 Değil aslında benim 33+5’te 2750 dediler. Ölçümler gerçekten oynama yapıyor ve genlere bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum ben.
sevgitekes ftscebeci71 ama doktora da yanılma payı olur ultrasyonda diyo normal dedi herşeyi çok yemiyorum da vitaminim düşüktü bu hafta et yedim o etki etti herhalde
sevgitekes Sultanas azmis sizin ama dikkat edin ben hergün muz kaşar süt ceviz pekmez düzenli yiyorum ye bebisin kilo alsın
Esesen Sultanas karın çevresi derken annenin karın çevresine mi bebeğin karın çevresine mi bakıyorlar?
Mavilianne sevgitekes Doktor istediği kadar sezeryancı olsun canım sen normal diye direttiğin sürece bir sağlık problemi olmadığı sürece sıkıntı olmaz 😌
Sultanas sevgitekes pekmezi falan düzenli içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadim çok geriden geliyor 32 haftalık gözüküyor
sevgitekes hunilimom doğum şekli neydi peki sizin genetige bakarsa eşim erken doğmuş ikilerdr kilosu ben 3.400
sevgitekes Sultanas bilmiyorum kordonundan falan belki de bide vitaminim düşük çıkmıştı geçen hafta bu hafta et çok tükettim ondan almış olabilir