online_mom _kbranr_33 canım 4 haftayı 1 ay olarak hesaplarsan daha kolay olur :) 3.ayına 1 hafta var yani öle düşün 🌸
Bdjd _kbranr_33 14 haftada 3 ay bitmis oluyo ben gunle hesabliyorum simdi 122 gunluk bende oyle hesabliyorum 4 ay tamam yani🤭
madl41 Esraesrasoner Bu hesap çok saçma geldi🤷♀️ Bu hesaba göre 38 haftalık Doğum yapan biri 8. Ayında Doğum yapmış olur 8. Ayda prematüre bebek demek 🤷♀️😊
online_mom _kbranr_33 evet bende hafta olarak zor hesaplıyorum.4 hafta 1 ay olarak düşün daha kolay.zaten hafta olarak sölemem ben 5 ay derim daha kolay 😂
Tugce1803 Bu kişiye cevap vermeyin. Kasıtlı olarak bebek isteyenler etiketiyle sürekli olarak post açıyor.Hamile olmasına rağmen adminlerin uyarılarına rağmen devam ediyor.Hakkım sana helal değil gerçekten @Kelebek7 @Attpinar @online_mom @_kbranr_33 @Esraesrasoner
_kbranr_33 Tugce1803 benmıı post acıyorum sürekliii benı neden atıketledı onu anlamadım bende herkez gbı sorumu soruyorum
_kbranr_33 Tugce1803 haa kusura bakma canım yanls anladım kusura bakma bende dıyorum ben nerde acıyorum😂😂 sorry
Eslina okyanustakibulut öyle olmuyor canım 4 hafta tam olarak bir ay yapmıyor tatlım ben şuan 29 haftalık hamileyim 4 böldüğümde 7,24 yapıyor ama ben daha yedi aylık olmadımki 31+1 tam 7 aylık oluyorum anladınmı canım
Tugce1803 Deletedmom00170 @Kelebek7 diyorum cevap vermeyin kasıtlı olarak bebek isteyenler etiketinde paylaşım yapıyor. Göze sokmak için
Eslina Kelebek7 canım sende haftalara takılma en son adet tarihine bak ben mesela 22 şubat son tarihim her ayın 22 si zaten benim için bir ay demek basit çözüm