Mutluana busrabusraaa renkli göz geni çekiniktir. Eşin ve sende çekinik renkli göz geni varsa çocuğunuzun renkli gözlü doğma ihtimali %25, herhangi biriniz tam baskınsa malesef renkli gözlü olma ihtimali torunlara kalıyor☺️
busrabusraaa Betuel11 hanfendi abartmayın isterseniz elbette kahverengide bir renk ben sadece meraktan sordum ailelerde var bizdede olurmu diye sordum alt tarafı 🤷🏻♀️
Ikra_47 busrabusraaa benim kızımın gözleri yeşil benim ve babasınınki kahverengi ama ailede halamda yeğenim kardeşim onlar hep yeşil gözlü onlara çekmiş
Deletedmom2224 busrabusraaa %70 kahverengi %15 yeşil %15 ihtimalle mavi 😊 yüzdeler çok düşük ama imkansız değil tabiki
busrabusraaa Deletedmom2224 teşekkürler canım benim allah razı olsun bakalım artık mevlam neyler neylerse güzel eyler 🙏🤗😍
Deletedmom2224 busrabusraaa %70 kahverengi %15 yeşil %15 ihtimalle mavi 😊 yüzdeler çok düşük ama imkansız değil tabiki
gizemmm busrabusraaa merhabalar, ben ve eşim kahverengi gözlüyüz. Kızımız doğduğunda yeşildi, sonra Ela’ya döndü rengi. Şu an 2 yaşına girecek ve ela gözlü :)
gizemmm İnternette %7 ihtimal mi ne yazıyordu. Ben zaten hayatta hep düşük ihtimallerde karşılaştım. Bu da öyle oldu. Aynı zamanda annem babam da kahverengi gözlü. Kız kardeşim mavi gözlü. Çünkü ailede var renkli göz
busrabusraaa gizemmm ne güzel olmuş canım benim ya demekki ailede olunca çekebiliyormuş inşllah bende düşük ihtimallerle karşılşırım 😂😂
rukiye-02 busrabusraaa benim babam yeşil gözlü ve babam tarafı tamamen gözleri renkli eşimin de babasının gözleri mavi benim gözlerim bal rengi genelde de kardeşlerimin çoğu ela gözlü acaba bizim kızımız da renkli gözlü olacak mı ben de çok merakla bekliyorum bunu
busrabusraaa rukiye-02 bence renkli olma ihtimali yüksek canım çnkü baya renkli göz varmış bakarsan 🙈
rukiye-02 busrabusraaa içimden mavi göz geçiyor benim de yani öyle olacak gibi hissediyorum bakalım 66 gün var doğuma yakın zamanda göreceğiz inşallah