Ozlembjk busrabusraaa artik bakalim bu bebegimiz benzer inşallah 😍😂 aynen saglikli olsunlarda ister siyah olsun ister yesil farketmez onlar her türlü kabulümüz
Hzr_7714 busrabusraaa Halam yeşil gözlü şablonda öyle gözüküyor oyuzden yanlış olmuş şablon . İnşaallah hayırlı sağlıklı olsunlar öncelikle sonrasında da gönlünüzden geçen gibi olsun bende maviş olsun isterim kardeşlerime ve anneme çekerse maviş olabilir :)
busrabusraaa Hzr_7714 inşllah çekerler bitanem allah büyük ya inanıyorum bir şeyin çok istemenin faydasını
BernA11 busrabusraaa valla benım kuzenim Nisan ayında doğum yaptı kendisinınde eşininde gözleri koyu kahve. Bebekleri masmavi suan 5 aylık değişme olmadı boncuk gbi ☺️ Ama dede macı gözlü dayı mavi gözlü sanırım aılede varsa çekiyo biraz☺️
busrabusraaa BernA11 aynen kuzum ailede varsa illaki benziyo canım benim 🙏🤗 bakalım hayırlısı inşllaj
Zeyneeppp busrabusraaa ben kahverengi eşim ve ailesi hepsi yeşil gözlü böyle bile cok umutlu değilim hiçbişe bana benzemez gider göz rengi benzer 😂
busrabusraaa Zeyneeppp bazen bende diyorum bende öyle bi şans yok hani çok istiyorum ya o açıdan söylüyorum tabi ama belli olmaz belki şans bize güler kiiii 😍🤗🙈
Neslihan22 busrabusraaa esimle.bende kahverengi gozluyuz kizimin gozleri boncuk mavi 😍 esimin dedesinin gozleri renkliymis.7 kusaktan alir derler
Fatima7 busrabusraaa evet ola biliyor 100/10%oluyor kuzenimin eşi kendiside karagoz akrabalarındada rengli goz yok ama kizi maviş oldu cok ilginc☺️Suratı aynı babası ama gozu mavii
busrabusraaa Fatima7 demekki olabiliyormuş canım illa birinden almıştır genini bakalım keşke benimde öyle olsa kuzum 😍🙏