Kızlar kontrolüm vardı doktorum bebeğin suyunda azalma var derdi alt sınırda suyu suanda dedi suyu azalmaya devam ederse alırız amelyata derdi cuma günü tekrar gelin dedı eğer suyu azalırsa alırız dersi başına böyle birşey gelen varmı lütfen akıl verin ben doktoruma sordum ne yıyıp ıcmem gereklı diye benim yemem içmemle alakası yokmuş
    Belediyeci canım sata göre 36 2 oldum dün kontrole geldim su azalmış ve karın çevresi gelişmemiş çıktı şuanda hastanede yatıyorum perinatolog bakıp karar vericek hastane takibinde kalıcakmışım ama benim tansiyonumda yüksek çıkmıştı muayenede 14 10 çıktı herşey var valla ne yapcaz bilmiyorum sizde gelişim geriliği ve tansiyon problemi yoksa havuç suyu ve deveci armudunun su yaptığını duydum su azlığında kolay kolay bırakmıyorlarmış şimdiden geçmiş olsun
      Belediyeci havuç ve havuç suyu çoğaltıyor diye duymuştum bol bol havuç suyu iç canım suyu da çok iç son haftalar da su azalması normal haftanda gayet güzel stres yapma inşallah vaktinde sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına 🙏
        Babymam kuzum bendim tansiyonum iyi cıkmıstı 10 a 6ydı kılışında 2600geldi bir kaç gün geri görünüyordu haftasına göre çok geri degıldı hareketlerini hissediyormusun bebegının bende hareketlerını hisediyorum ama bakalım ne diyecek cuma gittiğimizde bende bu kadar erken olacagını düşünmediğim için pamuk oldum sanada gençmiş olsun
          Fdle ina allahım herkes sağlıklıda kucagına alsın yavrularını ne stresli işmiş emelim daha küçük diye panik oldum birde beklemiyordum sanırım bu kadar erken olacagını
            Belediyeci benim bebeğim hep az hareket ederdi hala öğle benim 2 hafta gerideydi normalde şimdi karnı 4 hafta geride çıktı baş ve uzunluk 35 haftayla uyumlu karın 32 doktorlar beslenmediğini söylüyor ben 10 günde bir kontrole gidiyorum nasıl fark etmezler bu zamana kadar onu anlamıyorum
              Babymam evet ya bende anlamıyorum bu durumu bende daha on gün önce gittim hiç azalma falan var demedı herşey normaldi sadece kilosuna biraz az demişti şimdi birden böyle değince eşimle biZdeşok olduk
                Belediyeci haftan cok iyi neden üzülüyorsun ben 32 deyım suyum az senı suan doğuma alsalar bişe sıkıntı yok küveze dahi girmez ben ne yapıcagımı bılmıyorum üzülme bunun için şükür et allaha cunku haftan cok iyi rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin
                  Elifdddd tabiki şükür ama yine de anne yureği duan biraz daha büyüsün diye endişeliyim yani en azından 38olsa çok iyi oluru birde normal doğum düşünüyordum böyle beklemedıgım birşey olunca panık oldum o yüzden telaş yaptım yani
                  Belediyeci bizde aynen öyle şimdi ciğer geliştirici vurup 24 saat sonra doğum başlatılacak rabbim herkesin yardımcısı olsun
                    Belediyeci benımde ptesı 36+0 dım kontrolum vardı bır hafta gerıden karın cevresı gelıyor dedı az kılo almıs bıraz dedı 2500 cıktı kılosu suyuda azalmıssa sıkıntı dedı suya baktı normalde fazla fazla suyun var derdı smdı azalma yok dedı sadece salı bıdaha gtcem tekrar su ve kılo kontrolu yapıcakmıs
                      Aselll ins sende gidince olumlu sonuç alırsın bende bu cuma gıdecegım bakalım ne dıyecek