BirVeraAnnesi35 istu30 ahh bacımm 😂😂 22.haftada öğrendim bazı bebişler öyle 12 haftalık oldum açıyımda göstereyim demiyor heleki kızsa 😂😂 bizi 22.haftaya kadar süründürdü velet😂
istu30 Vallahi çok heyecanlıyım umarım bizde 12. Haftada öğreniriz. Miniğimiz i çok merak ediyoruz 😍 Allahım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
Gulzade hicran37 aaa neden benm bu hafta seker yuklemem var mesela ve detayli ultrasonum var neden 2li test yapilmadi ve 2 li teste kan da alınıyor
Misskokulumm istu30 19.haftada🤭 oğlum utangaç cıktı başta biraz daha sonra her doktora gittiğimizde durmadan gösterdi 🤣🤣🤣
Ozlembjk Ben 18de öğrendim ikili taramada bakmisti ama pozisyonu ters dedi göremedi cinsiyetini sizinki görürse söyleye bilir istu30
duygusm istu30 Ben de 12. haftamdayım. Doktora muayene ve ikili test için gittim. Bana çok büyük ihtimal diyerek cinsiyeti söyledi 😊 Sonradan değişir mi bilemiyorum tabii...
BiDunyaMutluluk istu30 16 haftamda öğrendim canım %70 erkek demişti doktorum. 12.haftamda görmemişti cinsiyeti 🤷🏽♀️